tag:blogger.com,1999:blog-8675602501672854192.post2952458557660044953..comments2023-09-03T12:01:31.226+02:00Comments on Livet i stall og stue - mamma's fortelling om kreative krumsprang & hverdagen på landet: Knekk i vei - smaken du blir hekta på!Veronikahttp://www.blogger.com/profile/09901145644658743430noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8675602501672854192.post-17111426121872736352010-06-23T23:06:16.984+02:002010-06-23T23:06:16.984+02:00Dette ser bare helt deilig ut. Må prøve og bake de...Dette ser bare helt deilig ut. Må prøve og bake de denne uken. Siden det bare er jeg som spiser knekkebrød varer de sikkert lenge. Hvor lenge varer de før de blir vassne? Og siden jeg ikke har matpakke brød mel her, hvilken mel sort smaker best?<br /><br />Klem fra USA,<br />Tone LillJust Another School Bus Driver https://www.blogger.com/profile/08099066808954618587noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8675602501672854192.post-1101392705418515502010-03-13T17:09:07.174+01:002010-03-13T17:09:07.174+01:00Yummi, her baker vi også knekkebrød og det så smas...Yummi, her baker vi også knekkebrød og det så smaskens altså:)<br /><br />I dag blir det baking av klibrød igjen, ikke et gram med mel i, men derimot både kruskakli og linfrø moset med stavmikser til de får melkonsistens. Nydelig og mettende;)<br /><br />Ønsker deg og dine en alldeles fortreffelig lørdag:)<br /><br />KlemklemAnonymousnoreply@blogger.com