torsdag 25. februar 2010

Vant vi?

JA!!!!!
Vi har Eides flotteste ungku, Smudi danka ut de andre og vi kom seirende hjem med hvit sløyfe og smil rundt munnen:)
Ikke akkurat premieku hun som sto modell for denne koppen, men vi skal nok krangle om å drikke av denne har jeg forstått. Gullet var med på kveldens premieutdeling, og ho var veldig stolt av å ha ei så fin ku- for det var visst hennes ku fikk jeg høre. Ja vel sier nå jeg bare, da vet jeg hvem jeg skal plinge på når Smudi trenger en skrubb, hihi.
Til slutt måtte jeg love å blogge bilde av gårsdagens middag, som ei søt frøken hadde tatt bilde av;) Kanskje noen ble litt sultne?

I morgen blir det kino, Asfaltenglene, og siden vi har så god tid i morra skal vi spise på Dolly Dimpel. Dit går man aldri om man ikke har minst to timer til rådighet.....om de ikke har blitt bedre på levering siden sist vi var der... Vinterferien nærmere seg slutten, huff og huff, blir hardt å stå opp grytidlig på mandag ja;) Nå skal denne bondetuppa finne senga, i morgen tidlig skal nok en del liter ut av fulle jur.

5 kommentarer:

 1. Gratulerer med premiekua. Så kjekt å få være med på kalving. jeg har tatt imot den ene katten min og syns det var rørede stort. Det er noe spes. med den katten siden det var jeg som dro den ut:)

  Ønsker deg en fin helg
  Klem:)

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye..

  ..og du, den middagen fristet da meg i alle fall, men så har jeg blitt alldeles matvrak i det siste..

  Gode lørdagsklemmer fra meg;)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med den flotte kua ;)

  SvarSlett
 4. Gratulerer med kua. Fin kopp da:)

  SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)