søndag 1. juli 2012


 Jentene fikk hengekøyer av ei snill dame, og nå var det endelig mulig å få hengt de opp og nyte tilværelsen. Lillebror fikk sansen for hengekøya og ville gjerne ligge der og "nurre" som han sa.

Fredagskvelden ble en litt sånn typisk sommerkveld her i huset, de to minste bestemte seg for å gi blaffen i husets leggetider, og mor lot vel egentlig det meste seile sin egen sjø etter utallige forsøk på å få dem til sengs, og brukte heller energien på å prøve å få litt skikk på klær og leker

 
Lillesøster fant etterhvert sengen og far sjøl kom inn og laget kveldsmat, eller det vil si han tok grillen fatt i det klokka passerte 23. Sånn er det når man er bonde sommerstid, man går ikke etter klokka, man går etter været, og da blir det gjerne litt sent før alle kan samles ved kjøkkenbordet.

Mens mor sjøl gikk i kjelleren i håp om å få vaska noen klær(blir det noen gang tomt mon tro....) ble lillebror borte, størstejenta også, ok så hadde hun vel lagt ham tenkte jeg da jeg kom opp til en veldig stille stue. Men så ropte gubben på meg....kan du komme og bære inn lillebror du? HVA?! Hvor er han da? Han har sovna i hengekøya.....

I går kveld skulle han atter ligge i hengekøya, men det regna som f...og mor var redd han skulle drukne om smokken fallt ut i løpet av natta, dermed fikk han fint legge seg i sin egen seng;) Men når sola igjen skinnner må nok mor holde ord og sove ute sammen med lillebror!

Natta!

3 kommentarer:

 1. He he den gutten kan du skrive bok om.

  SvarSlett
 2. All den kjærligheten ungene dine har for hverandre, jeg blir helt rørt jeg!!
  Så herlige bilder av de to i hengekøya, la tiden seile sin egen sjø og la dem kose seg med hverandre! * smelt *

  SvarSlett
 3. Kor koselig ;)

  Den gutten minner meg om alt sivert gjor da han var liten ....

  Nyt dagene, her kom regnet og plutselig vart det stopp p det meste - igjen.....


  Har d fått deg macrolinse no ?

  Monikaklemma

  SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)