søndag 8. juli 2012

Tassimo


Nå har vi vært Buzzadorer i noen år, og ingen kampanje har vel vært lettere å buzze enn denne her. I de fleste hjem drikkes det kaffe, og mange har etterhvert anskaffet seg kaffemaskiner. Vi ble med på denne kampanjen mest fordi jentene ville ha tilgang til kakao og the på en enkel og grei måte. Og vi angrer ikke. De pakkene med t-disc's som var med forsvant lenge før kampanjen var over, og nye ble innkjøpt. For meg som er vant til Nespresso og bestilling på nett, er det fort gjort å glemme at disse faktisk kan kjøpes i butikken... I tillegg til innkjøp i butikk, har vi bestilt på nett, og denne pakken tok fem dager fra bestilling til levering på post.

Min favoritt har nok vært latte macchiato! Utrolig god med tanke på at denne ikke lages av fersk melk. Ser noen klager over at melken renner og gjør strekkodeleseren klissete, men det har ikke vi vært plaget av med mindre vi har åpnet toppen før lampene har gitt tillatelse til det. Barna har sin favoritt i Freia sjokolade, mulig den er den beste av sjokoladene, det skal vi komme tilbake til når vi har sjekket ut de andre typene. Et stort pluss for at Tassimo samarbeider med kjente merker på sjokolade og the. Chai Latte var ingen ting for meg, alt for masse kanelsmak, jeg liker nemlig bare litt kanel, ikke masse kanel;)  

En annen ting som er en fordel med Tassimo, er at det er strekkoder på t-discene som angir hvor masse vann som skal i. På den måten får man like god kaffe og sjokolade fra gang til gang, altså så enkelt at selv barna( og papsen) kan klare det heeeelt alene;)

Som dere sikkert forstår, vi anbefaler Tassimo om du skal kjøpe deg kaffemaskin som passer for hele familien!

For den som ikke vet hva en buzzador er, så er det en helt ufarlig greie;) Vi blir plukket ut til å prøve nye produkter og tjenester gratis, noen kampanjer betaler vi for, men da til en gunstig pris.
Hvor lang tid det går før du kommer med i din første kampanje kan variere fra noen uker opp til noen måneder, avhengig av hvordan profilen din passer inn i de kommende kampanjene. Du kan gjerne registrere deg her:  https://www.buzzador.com/

1 kommentar:

  1. Angrer som en hund på at jeg ikke meldte meg på denne buzzen! Men har liksom 2 kaffemaskiner fra før av, og klarte ikke helt å rettferdiggjøre kjøp av en tredje ;)) Og når man ikke har smakt disse fra før, så blir man jo redd for at man ikke skal like smaken. Er jo noen som klager på den så. Nei jeg får vel bare sitte her og angre jeg.... ;)

    Ha en flott ny uke!

    SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)