torsdag 4. juni 2009

Litt om lillebror

Her er noe av det jeg har laget, har vist det frem på min gamle blogg også, så det er ikke helt nytt. Det hvite settet er hentesettet, her utprøvd på Benny. I min gamle blogg så gjorde jeg en skikkelig fadese i følge mamma'n til Benny og Petter, den må jeg bare få rettet opp nå. Der skrev jeg at dette var Petter, men Petter sin pappa kommer fra Afrika, så derfor er Petter mørkhudet. Benny sin pappa er visst nok fra Danmark. Så da er denne feilen rettet opp! Sorry Kari-Malene, mamma har lært;) Magebildet er tatt på stranda, en lek med sol og skygge, men jeg tror det lyver litt, jeg er da ikke såååå diger;)

I dag er lillebror i magen, 37 + 3, og da står det å lese på Babyverden.com:


Fra 37 uker og 0 dager til 37 uker og 6 dager av svangerskapet.
Vekt: 2950 g
CRL: 33 cm
Full lengde: 46 cm

Se hvordan vi regner vekt, lengde og alder her.

OM BARNET

Fosteret er i begynnelsen av denne uken 35 uker gammelt. Nå gjøres bare finpussen mens fosteret fortsetter å legge på seg, og fosteret er snart klart til å bli født. Barnet vil ikke regnes som prematurt (for tidlig) om det fødes etter inngangen av denne uken. De siste ukene vokser fosteret saktere, men gutter vokser vanligvis fortere enn jenter.

Laget av vernix er i ferd med å forsvinne, men noe vil sannsynligvis være til stede og kan faktisk hjelpe under fødselen. Det oljete kremlaget kan gjøre det enklere for fosteret å passere gjennom fødselskanalen.

2 kommentarer:

 1. Velkommen over til blogspot..du skal se det her går såå bra å ha ny blogg.
  og må bare berømme deg for det fine hentesettet.
  Er ikke lenge igjen før det blir tatt i bruk...tror jeg.
  Ha en forts fin fredag og helg.

  SvarSlett
 2. Gratulerer med ny blogg. Jeg er bloggenovise, men veldig godt fornøyd med blogspot etter at jeg begynte å blogge i februar.
  Lykke til med innspurten av svangerskapet - synes sånne store, runde mager er så skjønne!
  Pludrehanneklem

  SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)