fredag 12. juni 2009

Petter må også ha klær


Kari- Malene ga meg i oppdrag å strikke likens klær til Petter som jeg har gjort/ skal gjøre til lillebror, så da måtte jeg jo bare gjøre det da. Hun har selv valgt ut fargene! La i vei på søndagskvelden uten mønster, så klærne er strikket etter prøving og feiling-metoden. Syns ikke resultatet ble så verst om jeg skal si det selv;) Sliter litt med å sy maskesting, men jeg blir sikkert flinkere med tiden. Tenkte jeg skulle strikke monsterbukse til lillebror, men har ikke funnet mønster som er forståelig nok ennå. Buksa til Petter er strikket etter bilder jeg har funnet på nett, men noe ble rart med munnen syns jeg.... Men heldigvis så ble mamma'n til Petter kjempefornøyd:)

4 kommentarer:

 1. Hei :-)
  Måtte smile da jeg så monsterbuksa. Ble mer en sjarmørmonsterbukse synes jeg. Og de sommerfuglene på teppet var sååå nydelige. Fikk lyst til å hekle duk igjen :-)

  SvarSlett
 2. Det må være den første dukkemonsterbuksa jeg har sett! Fantastisk!

  SvarSlett
 3. Så du hadde vært plaget med lite kommentarer. Jeg synes det er kjempe koselig å få kommentarer selv og synes det er kjedelig at en så fin blogg som din ikke skal få noen kommentarer. Kjempe fine dukkeklær du har laget. Ønsker deg ei god helg :)

  SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)