fredag 28. august 2009

Da er det helg:)Endelig fredag:) I går fikk vi endelig asfalt på gangveien herfra til skolen, så i dag ble det trimtur! I utgangspunktet regnet det, så jeg hadde tenkt å kjøre, men så skyet det av.... Så da var det bare å springe inn, blande sammen en bolledeig (ett løfte er ett løfte;)), ta sparkesyklene under lillebrors vogn- takk og pris for Simovogn! - og gi seg i vei. Det ble en fin trimtur, dog en smule våt...ja for nylagt asfalt og regnvann er ingen bra kombinasjon, men pytt, pytt:) Jentene ble heller ikke sure for å måtte trimme hjem fra skolen, så nå blir det nok flere slike turer.

Først når vi var nesten hjemme kom jeg til å huske den bolledeigen min da *plystre*. Så da var det å ringe til gubben å si: kan du vær så snill å se om bolledeigen er på rømmen? Noe den selvsagt var, hehe. Men det gikk bra, så nå er benken full av nystekte boller, med og uten vaniljekrem, og kringle med eplemos og vaniljekrem. Vi koser oss!!!

Ønsker dere en fin helg! Klem Veronika

1 kommentar:

  1. Flinka!! Skulle gjort noe slikt jeg også...å være på ferie på Eide så lenge med mors kjøttkaker er ikke sunt vet du. På tide vi reiser snart tror jeg:-)

    SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)