lørdag 5. september 2009

Fristelser i kø

Nå senker høstmørket seg snart, og det blir litt mer tid til overs(tror jeg i år som i fjor). Da passer det jo godt med litt strikking, og den utvalgte er selvsagt Drømmeprinsen:) Han er akkurat passe stor til min strikke(u)tålmodighet. Men så hadde jeg egentlig bestemt at jeg skulle strikke pingvindress til ham da, men så kom det mye nett her for leden....Filler'n:S Så nå lider jeg faktisk valgets kvaler, og jeg tuller ikke altså! Liker å strikke, men er ikke så rask så det tar litt tid, og så trenger han selvsagt ikke massevis av varme klær. Kanskje jeg må bestemme meg via loddtrekning, hehe.

Her er de det foreløpig står mellom:


(Bildene er lånt hos Dalegarn)

Ikke så rart jeg sliter kanskje?! Sitter å veier for og i mot, og sjekker hva som blir finest med mine strikkeferdigheter. Nei, dette var ikke enkelt.

Ellers så er det ganske stille i heimen for tiden, drømmeprinsen er kjempeflink når det gjelder soving, da er det nok heller verre med de to lightversjonene av fjortis som jeg bor sammen med. Gubben selv er jo langt til havs, så JEG er sjefen her:) Så mine forsøk på å holde huset fint og rent med hjelp av de to jentene er ikke bare-bare.... Tror de må kurses intensivt nå! De skal jo snart flytte hjemmefra, hehe. Årene går veldig fort...

Ønsker dere alle en fin kveld videre! Klem Veronika


3 kommentarer:

 1. Bli med i trekningen av flotte Silverbaby-smykker i bloggen til www.kokodille.no

  SvarSlett
 2. Og han Vinni-Amadeus blir snart den kuleste gutten i gata med en overraskelse fra selveste kokodillen:-)

  SvarSlett
 3. Jeg stemmer for den pingvindressen, så UTROLIG festlig og stilig!! :-)

  Klemmer fra Janet!

  SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)