søndag 20. september 2009

Søndag her i gården

I dag blåser det her, skulle vært ute og gått tur, men jeg er så forkjøla at jeg tror jeg skal holde meg inne i håp om å bli litt bedre.

Kvelden i går ble filmkveld....men vi bomma med valg av film. Jentene hadde plukket seg ut den norske filmen Sammen. Huff, for en film, tragisk og fæl. 11 års grense, men jeg tror jeg ville sagt 15. Ett kapittel hoppet vi over, for faren i filmen havnet på strippeklubb med dertil besøk på bakrommet hvor pornofilmen rullet i bakgrunnen. Tragisk!! Jeg anbefaler den ikke!!


Vi voksne skulle se filmen The Bloom Brothers, ikke noe til film det heller. Kjedelig, langdryg å dum. Anbefaler den heller ikke....


Fredag var vi og hentet mamma'n til Olivia, et beist av ei and kallt Olga. Olivia er tam og snill, og veldig vant til kos og nærkontakt, Olga derimot.... Første dagen gikk greit, vi fikk henne inn for natten og ut igjen neste morgen. Men så bestemte hun seg for at inn skulle hun så absolutt ikke i går kveld. Så snart jeg var klar til å ta tak i henne, fløy hun eller gjemte seg innerst under noen trær. Vi gjorde mange forsøk, til slutt var det blitt for mørkt og vi måtte bare la henne bli ute. Og i dag.....finner vi henne selvfølgelig ikke. Så jeg må nok ut og se om jeg kan finne henne, enten i live eller i biter, dessverre slik er livet på landet. Olivia kom jo flyttende hit sammen med sin bror Felex, men han ble jo spist av reven. Men jeg krysser fingrene for at Olga dukker opp ute i tunet snart, dere skal få høre hvordan letingen endte etterhvert.

Dette er koseanden Olivia:)

Ønsker dere en flott søndag!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)