onsdag 7. oktober 2009

Høstferie.....eller var det vinterferie?


I slike omgivelser har vi tilbrakt årets høstferie. Har kost oss masse, barna klager ikke over at det er snø, det er jo bare kjekt! Vi kom hit til Oppdal på søndag, og i dag er det tid for å vende nesen hjemover, men det skjer ikke før langt ut p dag. Det er strålende vær her nå, så i dag blir det kjekt å komme seg ut. Sola titter allerede inn av vinduet:) Vi har vært på badeland og lillebror har badet i basseng for første gang. Og gjett om han koste seg!! Ellers så har barna vært på kino og sett Se Opp!! Det var visst en fin og koselig film, dog litt trist... Mor sjøl får vente til den kommer på dvd. Skal skrive mer om ferien når vi er hjemme igjen:)

Ha en fin dag!!

3 kommentarer:

 1. Så bra dere har kosa dere på Oppdal! Snø ja.....ja det er vell ikke lenge før den legger seg i Trondheim heller, men til nå har det bare vært sludd.

  Vi prekast ;)

  klem, Christel

  SvarSlett
 2. Å, der var det jammen vinter... Her har det bare vært hagl som ikke legger seg og vind, men det blir vel snø etterhvert....

  SvarSlett
 3. meget mulig det blir kaniner iallefall ;) Onkel har den store låven på bildet. Den er innredet for hester å det var jo mulig at ungene vil ha hest når de blir større.

  SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)