torsdag 1. oktober 2009

Snart helg


Uka går så alt for fort, syns ikke det er så lenge siden jeg gikk her med stor mage og var livredd... I går var Vinni-Amadeus hele 15 uker gammel!! Helt utrolig hvor fort tiden går:( Før jeg vet ordet av det så stormer lillebror huset rundt på egne bein. Men sånn er det vel for alle mammaer rundt omkring, er vel ikke bare jeg som sitter med denne tids-krise- følelsen.

Er selv fri for pc i disse dager, men benytter meg av Viktoria-Emelie sin innimellom, den står jo her bare lell:) Men fordelen med sporadisk pc tilgang er jo at man får gjort mye man ellers ikke får gjort. Så den siste uka har jeg strikket ferdig go'klumpen sin ullbukse- vinteren er i anmarsj, så utstyret er viktig!! Dårlig bilde, dere er herved advart;) Har ikke redigering på pc'n, og glemte den funksjonen på kameraet.
Noe annet jeg har gjort som jeg skulle ha gjort lenge, er å sy nytt trekk til voksi-posen. Nå er det ingen tvil om at det er en prins i vogna! Har igjen å fikse noe småtteri, men er i utgangspunktet ganske fornøyd med min egen kreativitet! Lilleprinsen var også veldig fornøyd når han fikk prøveligge vidunderet:) Så nå kan vinteren bare komme!!!1 kommentar:

  1. Er han virkelig 15 uker snart? Synes tiden går så alt for fort, ja... Flott ullbukse, og supert nytt trekk til voksiposen.

    SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)