tirsdag 1. desember 2009

Å du søte adventstid


Nå lakker det og lir mot jul, på virkelig altså! Her i heimen er det enda ikke noe stress, her vaskes det og bakes det når lysten melder seg, jul blir det likevel:) Men en ting er like sikkert i år som i fjor, julebaksten er best nystekt! Det er ikke så om å gjøre å ha syv sorter å servere på julaften, for da er vi alle så mette likevel. Her nytes det julebaks så snart den er kommet ut av ovnen, og gjett om det smaker godt!!

Så var det den adventstaken da.... Skulle jo ha lilla lys, men det skulle tydeligvis alle ha i år, så vi endte opp med sølvfargede lys- inntil videre. Årets stake er så absolutt ikke brannfarlig, da det ikke er brennbar pynt på det gamle brettet vi fant. Ja vi fant det faktisk....i ei kasse som ikke var utpakka etter flyttinga vår i.....2003. Tror nok årsaken er sammenhengende, blandt annet så var det ikke særlig in å ha slike fat fremme da, og for det andre....dagens mennesker eier for mye. Nå har i allefall arvegodset kommet til heder og verdighet igjen, og det er ikke sikkert det blir pakket bort når jula er over, for det var faktisk flott:)

Ellers så har vi pyntet(og rydddet!) Furtebua for julen med røde gardiner og litt nisser. Skal avgårde å få kjøpt lang ledning, slik at det også blir lys hos smånissene! Ikke bare koselig for oss, men også for naboene:)

Så til kveldens høydepunkt!!! Jentene bestemte seg for at de skulle foreta trekningen i den lille hvem er du- give awayen min, heldig for dere!! For med to jenter kunne det jo ikke bli en gave, men TO!! Så her ble dere nummerert fra en til 18 slik dere har kommentert, og lapper ble skrevet, klippet, krøllet og plukket i blinde. Kjekt å få gjøre ting som utsetter legginga litt, hehe. Så den største trekte hovedgaven, og den minste trekte "trøstegaven". Koselig ikke sant?! Og den heldige dama som får gave fra meg er Safransax, og den enda helidigere dama som også får en gave i posten er ........ JANET!!! Gled dere damer, gaven sendes på torsdag:)

Ha en flott kveld, med tente lys.....men for all del ikke glem å slukke de før dere kryper til sengs!!!


2 kommentarer:

 1. Ååååå, så koselig!! :-D

  Tusen takk Veronika og jentene, dette var virkelig uventa! :-)

  Masse masse klemmer til dere alle!

  SvarSlett
 2. Du store alpakka, som Lektor Tørdal sa i sin tid;)
  KJempekoselig;D Dagens andre hyggelige hendelse, som har skjedd meg. Alle gode ting er tre har jeg hørt, så hva blir den neste tro...
  En riktig fin advent til alle dere;)

  SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)