onsdag 23. desember 2009

Kvelden før kvelden!

Ikke alle beskjeder er gode beskjeder....Enda bra vi fikk nøstet opp i denne saken som plutselig lå på benken, for det var ei som var rimelig fortvilt her ei stund...Her har julefreden senket seg, og vi slapper helt av, nyter lillejulaften og kjenner på forventingene til morgendagen! Deilig å være i rute, tror i allefall at vi er det. Pepperkakehuset ble ferdig i går kveld, så nå står det her og venter på at nissene skal flytte inn. Som dere ser, her er det to hus tett i tett:)I år fikk jentene pynte treet mens jeg vasket gulv, så sånn som dette ser treet vårt ut i år: Noen av pakkene er på plass, og flere blir det. Nå er jo lillebror så aktiv, at vi er skikkelig spente på hvordan dette skal gå. Forløpig har han hatt noen turer bort for å "klype" på pakkene, mulig han også er veldig spent på om han får det han ønsker seg;) Vi har i allefall satt treet inn i kråa slik at det ikke er så tilgjengelig, men altså han kommer seg frem overalt. Nå krabber han jo rundt på alle fire, men han har skjønt at det går raskere å åle seg frem...
Gjett om jeg var fornøyd i kveld da jeg på spøk sa at storesøster kunne ta strykejobben, og hun sa JA!! Nå er alle julens duker strøket, og hylla i skapet er tømt!! Og det beste av alt, ingen arbeidsskader:) Livet er herlig!!!!

Nå ønsker jeg dere alle en fantastisk flott julefeiring, eller som Shrek sa i kveld: Ønsker dere alle en stinkende jul!! Vi gleder oss til "stanken" av pinnekjøtt:)

3 kommentarer:

 1. God jul til deg og dine! Kos dere med pinnekjøtt :)

  Klem, Christel

  SvarSlett
 2. Og en riktig så god jul til deg også;o)))
  Klem
  Linda;o)

  SvarSlett
 3. God jul!
  Jula 2012 kommer til å bli den beste noen sinne!

  SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)