fredag 12. mars 2010

Kjære Finn

Vel kjære Finn, jeg tror vår tid sammen er over før den i det hele tatt starter. Jeg vet det kanskje er en dårlig måte å gjøre dette på, offentlig og greier, men kanskje det er den eneste måten jeg virkelig kan komme under skinnet ditt på.

Nå har vi datet litt i det små en stund, og jeg vet jo at du ikke har bare meg, det finnes mange andre også... Men det som overrasker meg er at du er så ukritisk, du stoler fullt og helt på det du får oppgitt av opplysninger. Ikke spør du om alder, og ikke krever du bilde av de du dater heller til en hver tid, ja kanskje høres jeg prippen ut nå, men jeg syns at bilde er alfa og omega når man har et avstandsforhold i allefall! Og alder, ja de fleste vet jo når ting skjer i livet sitt, så ett årstall må de da klare å knote ned på papiret. Verden er ikke lenger det den var vet du Finn!

Nei, i den verden vi lever i kjære Finn kan man ikke stole på alle man møter, her må man være kritisk. Hvem vet hva som egentlig kan dukke opp den dagen man tar ett skritt videre i forholdet?! Det er fort gjort å stå med skjegget i postkassa da vil jeg si:(

Nei, kjære Finn la oss som vil utvikle vår bekjentskap til deg vite hva vi har i vente, la oss slippe å ringe og mase for å få vite mer. La oss ta dette oppbruddet til oss, og lære av det!! La oss slippe å se bilder av originalen, når det vi vil se er den ekte varen, den vi en dag kan ende opp med! La oss slippe å mase om alder, når det i utgangspunktet bare er ett tasteklikk unna!

Denne oppfordringen går ikke bare til deg Finn, den går også til alle de damene du har innledet ett forhold til, oss to var jo bare en flørt. Kjære damer, legg sjela deres i å skape noe givende, ikke lokk og lur, la oss uten problemer se hva er det dere har å tilby. Jeg vet hvordan den ekte varen ser ut, og har du det bildet lagret, går jeg rett fordi- rett og slett fordi jeg klarer ikke se for meg at det du har å tilby er så rent og edelt som det du påstår. Om jeg må snu pc'n på hodet atter en gang for å se hvordan du ser ut likeså! Nei, skjerp dere, dette går ikke!

Da gjenstår det bare kjære Finn å ønske deg lykke til videre i livet, måtte ditt liv bli bedre etter dette.Oppdatering: Artig å se at så mange har tatt turen innom nettopp i dag, men de som tror at jeg har verdens verste smak hva mannfolk angår, og at jeg er slem som slår opp på nett, dere har kanskje blitt lurt av det faktum at det var feil farge på linken min.... I allefall jeg er ikke så slem som mange kanskje tror, jeg bare prøver å sette fokus på problematikken med dårlige annonser på Finn.no;)

4 kommentarer:

  1. Hahahahaha, utrolig festlig Veronika!! Der traff du spiker'n på hue!! =)

    SvarSlett
  2. Tror jeg må ha gjort det, for jaggu meg har jeg hatt mange treff her i dag, og det ser ut som om de fleste har løpt ut med halen mellom beina, flau og fortvilt;)

    SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)