søndag 28. mars 2010

Lenge leve strikkepinnene!

Dette må virkelig være den late lille elefanten Plumbo, hoho. Ikke alltid at en lur ide er nettopp en lur ide. Slik gikk det i allefall med denne ideen, den var ikke så lur likevel. Tanken min var å fylle beina med ris....men så snart elefanten rullet rundt kom det ris i topplokket også*flau* Vel, vel, slik er det bare innimellom. Men denne kan jeg jo i utgangspunktet bruke til mye rart da, la meg se.... Jo, som en ertepose, kosebamse, dørstopper, brevpresse, duklodd, eller rett og slett bare til pynt. Aner ikke hvor jeg fant mønster til denne, men den er altså strikket og tovet, veldig enkel å lage.
Disse derimot er jeg mer fornøyd med, selv om de ikke passet til hun som skulle ha dem, så er i allefall sokkene fargerike og varme. Mønster...? Hmmm, usikker, må nok lete. Det har seg nemlig slik at disse sokkene har ligget i kurven en gooood stund. Hvorfor? Fordi jeg ikke hadde strikket den siste helen vel... Rett og slett fordi jeg allerede da så at jeg hadde bommet på størrelsen kanskje. Typisk! Nå er de i allefall ferdige og lagt i gi-bort kurven. Kjekt med slike kurver:)

Det var dagens "Frem fra gjemselen" innlegg, slik går det når man tar et dypdykk i strikkekurven. Men trøsten er: to UFO mindre!!

3 kommentarer:

 1. Så lækre sokker.
  Ja det er godt og bli ferdig med ting som tar opp plass i strikke korgen.
  Jeg sitter selv nå og prøve og fine bunnen i strikkekorgen, har ikke ufoer men en del store ting som jeg ligger jeg ønsker og bli ferdig med.

  SvarSlett
 2. Så flink du er, Veronika. Tror jeg må gå strikkekurs hos deg, jeg har så lyst å være flink til det og enn så lenge kan jeg jo bare strikke babypledd uten mønster *skamme seg*

  Denne barselpermen MÅ jeg jo lære meg det vel.. Kanskje det finnes noen gode bøker om emnet?

  Ha en nydelig påske:)


  Klem fra Izabelle

  SvarSlett
 3. Så mye flott, elefanten var jo bare veldig søt og sokkene like så. Flott å få brukt litt garn. Jeg har masse.... God Påske!

  SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)