tirsdag 18. mai 2010

Bomskudd

Bomskudd var ukens Mandagstema. Det var jaggu meg vanskelig å finne...jeg har blitt flink å slette slike fadeser, og noen bomskudd er jo egentlig ikke så verst likevel om man ser på de en gang til. Kanskje fanget du ikke det du hadde tenkt, men du fanget noe annet, noe som ga bildet et helt annet inntrykk enn hva du egentlig hadde tenkt, slik kan et bomskudd forvandle seg til et blinkskudd! Med barn som motiv er i allefall det fort gjort. 

Men jeg har valgt å la dette bildet her representere mitt BOMSKUDD . Hvorfor? Fordi det var ikke meningen at bildet skulle få røde detaljer, det som skulle fanges var hun som kastet snøball på vinduet, men ting gikk litt fort og frøkena som eier fotoapparatet hadde ekspremintert med fargebytte og ikke skrudd tilbake til vanlige farger da hun la det i fra seg:) Slik sett må vel dette kunne kalles et BOMSKUDD


Flere bomskudd kan dere se her

5 kommentarer:

 1. Ja det blir en del bomskudd opp igjennom ja:)
  Men det er som du sier at ser man på det en ekstra gang kan det faktisk være at det er litt spesiellt også:) Må vel sjekke alle bomskudd en ekstra gang nå da, før man sletter hihi:)
  Ha en fin dag:)

  Klem Elin

  SvarSlett
 2. Tak for din kommentar :-)
  Fejlskud er gode at have,
  de sætter de gode skud i relief.

  Bortset fra det: Dit "fejlskud" er fantastisk spændende.

  SvarSlett
 3. Glömt ställa om kameran har man ju gjort några gånger,fin bild hihi

  SvarSlett
 4. Häftig bild även om den inte blev som du ville :)

  SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)