fredag 28. mai 2010

G er starten på selve livet

ABC tema utfordringen er det denne uken bokstaven G som står i fokus.

Jeg velger meg G for selve livet!
Nei, jeg er ikke gravid, men for et år siden var jeg høygravid med lillebror, og jeg begynte endelig å se enden på ni måneder med nervene i helspenn. De siste ukene var ei heller avslappende, jeg var redd.....redd for at lillebror skulle bli helt stille, at han skulle dø fra oss før vi fikk møte hverandre. For det nye livet er virkelig en gave. Jeg har opplevd å være gravid, fri og avslappet i ni måneder hele to ganger, og det var helt supert! Utrolig flott opplevelse. Lite ante jeg om det jeg hadde i vente, lite visste jeg om hvordan det skulle bli å ønske seg noe som skulle vise seg å bli så vanskelig å få.

Lillebror er resultat av en lang kamp, og han er litt av et mirakel! Jeg har nesten ikke tall på alle de ultralydene jeg var igjennom mens lillebror lå i magen, men akk så takknemlig som jeg er den dag i dag for at jeg fikk den flotte (og nødvendige) oppfølgingen som jeg fikk. Jeg hadde et flott team som passet på meg og lillebror, halve Norge var det en som sa;)


Lite visste vi heldigvis om at lillebror hadde turna på seg en ekte knute på navlesnoren, men takket være det at jeg ikke fikk gå til termin og fikk fantastisk god hjelp under fødselen, så ble jeg lykkelig mamma til en liten gutt, ikke englemamma nok en gang. Å bli englemamma en gang, er en gang for mye allerede...Hver dag startet jeg med å sette sprøyter rett i magen, og jeg tør påstå at jeg har giga sprøyteskrekk!! Men jeg er stolt av hvor godt det gikk å sette disse sprøytene selv!

(ikke min mage det der, lånte bildet her)
Jeg er så lykkelig for å få være mamma til denne Go'klumpen
Jeg er så lykkelig for å få være mamma til disse to Go'jentene mine!
Livet er godt å leve med disse flotte barna.

God helg alle sammen!!

Flere G bidrag finner dere her

11 kommentarer:

 1. Hei.
  Blir veldig berørt av å lese ditt innlegg og føler virkelig med deg, godt å se at du torde prøve igjen, og ingenting gleder meg mere enn at det gikk sååå bra.<3<3<3 er selv så utrolig ambivalent på det område- skal, skal ikke....
  Ønsker dere en riktig god helg.

  Klem

  SvarSlett
 2. Vilket fint inlägg! Jag blev rörd när jag läste det.
  Tur att allt gick bra.
  Tre jättefina barn har du!
  Trevlig helg!
  /Maria

  SvarSlett
 3. Smukke børn. Ja, det er ikke altid let at gå gennem de 9 måneder. Der er mange ting, der kan gå galt.

  SvarSlett
 4. Å miste et barn, må være noe av det verse som kan skje. Jeg tror ingen kan sette seg inn i hvordan det er uten å ha opplev det selv. Synes det er fint a du klarer å skrive om det og klarer å være åpen. Det er veldig posiivt:)
  Du har tre nydelige unger her:)
  Klem

  SvarSlett
 5. Det må være det allerværste der kan ske i en kvindes liv; at miste det lille liv hun har båret i så mange måneder under hjertet.

  Godt lillebror er hos jer. Og dejlig er han jo :-))

  SvarSlett
 6. Kjempe fint innlegg...Både trist og gledelig:)
  Kjempe søte barn du har:)

  Ha ei fin helg:)

  Klem Elin

  SvarSlett
 7. Et godt skrevet innlegg som rører alle. Selvfølgelig er det den største gave å få et sprell levende barn, særlig etter å ha vært i gjennom det du har...

  SvarSlett
 8. Hvilken herlig godklump :)

  SvarSlett
 9. Kjære Veronika.. fint innlegg og tolking av G.

  Er så glad på dine vegne at det gikk bra denne gangen og at du nå har en frisk og vellskapt liten gutt.. som er til stor glede for dere alle.

  Ha en fin søndag :)

  SvarSlett
 10. Den viktigste "jobb" for menneskeheten gjør kvinner gjennom å bære sitt barn gjennom graviditeten og frem til fødsel og diing.
  En fantastisk innsats, som jeg som mann bare beundrer....

  Jeg var heldig nok å få oppleve 4 levende fødte, et foster ble ikke noe av, etter 4 måneder, og siden har jeg opplevd at den førstefødte døde like etter at han passerte 40....

  SvarSlett
 11. Et rørende innlegg. Det er ikke bare glede å være gravid. Det fører også med seg mange bekymringer og nervøsitet, men JØYEMEG så kjekt det er når norene blir født. Har selv tre barn og det er akkurat nok for meg.

  SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)