tirsdag 25. mai 2010

Vaskedag

I dag har jeg gjort et iherdig forsøk på å få vasket hus....., ja for det ble et evighetsprosjekt hele husvasken. Det er ikke viljen det står på med denne damen, det var muligheten til å få utført oppgaven på den ene timen- jeg gjentar: 1 time- som jeg hadde til rådighet som gjorde at jeg i dag har svinset rundt med bøtta på slep halve dagen. For i dag skulle nemlig ikke lillebror sove skikkelig, eller mulig han ble vekket av noen som kom inn døra uten tanke for at lillebror lå å sov... SUKK!!!! Men kvelden er ennå ung, og Frustrerte Fruer begynner vel ikke før solen har gått ned, så det skal nok bli vått på de gulvene som gjenstår også.
Vel, i allefall så skulle alt i hovedetasjen vaskes, og da også lillebror i følge han selv. Nå er jeg selvfølgelig veldig, veldig glad i lillebror så etter mye om og men, valgte jeg et ekstra skånsomt program, dette til tross for at jeg gjerne kunne tenkt meg at han fortsatt var en baby og en liten krymp dermed ikke hadde vært meg i mot;)

Nei, jeg har egentlig ikke tid til å sitte her, nå skal bøtta frem!!! Ha en flott kveld alle sammen, med eller uten vaskebøtte;)

2 kommentarer:

  1. Hi hi, herligt billede af lillebror i maskinen :-))

    SvarSlett
  2. Ja, han er en liten skøyer, og veldig grei å ta bilder av, tror han begynner å få litt modellfølelse etter vårt første år sammen, hihi.

    SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)