søndag 20. juni 2010

Bursdagsfeiring flere dager til ende

Når man først fyller år, så er det viktig å ta en skikkelig fest, eller aller best flere dager til ende! Slik har det nesten vært her i huset de siste dagene. Her har vi kommet ut av telling når det gjelder antall kaker og antall kalorier, men når det er sagt, så lever vi vel bare en gang alle sammen, så hvorfor ikke nyte det vi kan av utskeielser;)
På fredag kom en gjeng med jenter for å feire eldstejenta på forskudd.
Litt kjedelig å ha bursdag midt i sommerferien, så da tok vi like så godt en fest nå.
De fikk alle utlevert et nøkkelknipe med nøkler til en vellykket fest;)I dag er det lillebror som har vært midtpunktet for festen! Hele dagen til ende har vi spist og kost oss. Rundt tretti stykker har gått mette ut av dette huset i dag, oppforet på lasagne og masse kaker:) Lillebror har virkelig vært i sitt ess.....kanskje ikke så rart når man ser en del av gavene han fikk.......
Er det ikke gøy å ha bursdag når man får så flotte kjøretøy, så vet ikke jeg altså! Dette er ikke alle, det står nok noen rundt omkring også. I kveld var det i allefall ikke noe problem å entre drømmeland, han sovnet veldig fort, utslitt av å være overalt og være midtpunktet på litt av en fest:)


2 kommentarer:

  1. Det er da vist norsk kagebord det der :-)) Det er jo lige så mundvandet løber her....

    Sikke masse dejlige gaver lillebror har fået....Jeg håber din store jente også fik dejlige gaver :-))

    SvarSlett
  2. Ja her bakes det masse kaker, for vi er litt av en gjeng med søtmonser;) Gaver i fleng til begge to, en herlig tid når det er bursdag:)

    SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)