fredag 11. juni 2010

Spiser du gress?!

Nei, jeg spiser ikke gress:) Derimot så har jeg fått dilla på rabarbrasuppe! Vi har funnet ut at vår egen rabarbra ikke smaker godt, den må inneholde ekstremt mye syre, for jeg blir skikkelig sjuk av den... galleblæra begynner å bli moden for utskifting;) Men derimot smaker rabarbraen fra naboens hage mye, mye bedre! Så da er det bare å ta med seg kniven og gå på slang. Koker et par liter i gangen, og så har jeg den stående i kjøleskapet, deilig å ta som en liten tørstedrikk. Anbefales! Og husk det er forskjellige sorter rabarbra, så om en smaker surt og ekkelt, kan det lønne seg å prøve en annen type.


2 kommentarer:

  1. Rabarbrasuppe er godt, men her i huset synest dei små at det ser nifst ut:) Eg bruka å koke det opp med saft og sukker og jamna den med potetmjøl, mmmm, vi brukte ofte å ha det attmed pannekaker når eg vaks opp.

    SvarSlett
  2. Jeg har også ei slik alt ser nifst ut/har klumper frøken, og jeg er en flittig bruker av stavmikseren;) Jeg koker det opp med vann, og jevner til, sukker etter smak. Skal hente ny forsyning i morgen, gleder meg!

    SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)