tirsdag 6. juli 2010

Kanskje ikke så dumt likevel

Her hos oss er det visst mote med nerdebriller og daffedress, litt snodig ser de jo ut disse tubbybarna, men at det er behagelig det er det vel ingen tvil om. Først synstes jeg som mor at det var helt koko å gå kledd slik, men så etter litt tenking så har jeg endret mening. Jeg er i ferd med å falle for disse motegreiene, vel kanskje ikke så mye daffedressen, men nerdebrillene. Eller egentlig så digger jeg det, tenk at noe så vanlig som briller, way back too the 70" look, har blitt in for små moteløver!
Grunnen til at jeg syns så bra om noe så snodig som nerdebriller er enkel. Jeg vet at mange barn vegrer seg for å bruke sårt tiltrengte briller fordi omverden ikke liker at noen er annerledes. Jeg vet det av egen erfaring, dessverre. Nå er det lenge siden jeg fikk briller første gang, men slikt forandrer seg ikke så fort. Jeg selv brukte vel brillene mine et par ganger på skolen, og etter det så jeg dårlig i mange år.... Hvorfor? Jo, fordi det er ikke særlig kult å bli kalt brilleslange i 10 års alderen, derfor det!

Mitt fraværende bruk av briller førte til mye hodepine, men jeg fant fort ut at om jeg fikk velge plass selv i klasserommet, så satte jeg meg blandt de fremste. Verre var det når jeg gikk 2. året på videregående og ble plassert lengst bak i et langt klasserom, på grunn av etternavnet mitt..... Da var det ingen vei utenom, jeg måtte skaffe meg nye briller. Og for en forandring det ble! Tenk der hadde jeg gått og sett dårlig og slitt med hodepine i mange år, bare fordi andre barn slengte med leppa! Det er ikke slik det skal være, og det er derfor jeg kjenner at jeg digger disse nerdebrillene mer og mer:) Tenk så flott det må være for de barna som behøver briller, at briller har blitt en motesak! Så nå gleder jeg meg på disse brillefine barna's vegne- livet er herlig!

1 kommentar:

  1. Du har rett i det ja :) Syns slike briller er kule, men jeg kler det ikke selv, er ikke så motetete av meg heller ;)
    Ha en fin kveld :)

    SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)