mandag 30. august 2010

En lue....og litt til


Til baby så er det bare ei lue som er god å bruke, jeg mener i allefall det av erfaring;) Og det er denne djevelluen som den så "fint" kalles. Denne er strikket til en liten gutt som vi snart får møte, han har bare så god tid i forhold til søstra si, men 14. september er jo også en fin dag da lille venn;) Luen er strikket i babyull, og jeg har prøvd en fargekombinasjon jeg sjelden bruker, men jeg syns den ble fin, og toppen på luen er to små følehorn.

Ellers så går det tregt med det meste på håndarbeidsfronten, det eneste jeg nå gjør er å rydde i en reol full av hobbyting på gjesterommet, for den skulle eldstejenta så gjerne ha på sitt rom. Og det ene tar det andre, så også nå, for hele huset står på hodet og venter på min sterke mann som skal få hjelpe meg med neste steg i denne rydde-flytte prossesen. Så om noen er interessert i hobbybøker, så har jeg nå ei hel kasse med forskjellige bøker som jeg absolutt ikke trenger så de kan jeg selge. Det samme gjelder en god del Alt om Håndarbeid blader, bare skrik ut om du skulle være interessert;)  Og så har jeg en stor Rosendal veggseksjon som også behøver et nytt hjem, den kan da ikke stå midt på stuegulvet må vite;)

3 kommentarer:

 1. Ja er det ikke rart dette, at når man starter å rydde bir det bare mer og mer rot!!??? Når jeg setter igang blir det hvertfall slik...men så blir det bra til slutt da:)hihi:)

  Ha en fortsatt fin dag:)

  Klem Ea

  SvarSlett
 2. Nej, jeg trænger hverken hobbybøger eller håndarbejdsblade, men ønsker dig pøj pøj med den fortsatte oprydning....Det skal jo til ind imellem :-))

  SvarSlett
 3. En god lue dette, og fargene ble fine :)

  SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)