onsdag 22. september 2010

Den mystiske gjesten

For en tid tilbake så ga jeg dere et hint om en mystiske gjesten, og nå skal dere få høre;)


Det har seg nemlig slik at jentene kom ut i hagen en søndagsmorgen og da var det noe merkelig bæsj i hagen, og mor sjøl ble selvsagt oppropt med beskjed om å ta med kamera!


Dagen før hadde jeg selv oppdaget spor i hagen som tydet på at noen hadde gått seg vill og slitt med å komme seg videre. Sporene var heldigvis lett å tolke som dyrespor, så her kunne vi slik sett slappe av;) Hadde selvsagt ikke vært like lett å slappe av om sporene hadde sånn ca størrelse stor og diger;)


Så var det denne bæsjen da.... Det var i allefall ikke så vanskelig å se at denne nattevandreren hadde vært på slang, men det var ikke i vår hage da vi ikke har stikkelsbær. Men snuten på dyret må være ganske hard for stikkelsbærtrær er som vi alle vet full av torner.


Nå fant vi ut at dette dyret de kommende nettene også stakk innom hagen for sporene dukket opp flere steder før det ble stans i den trafikken. Vi vet enda ikke hvem denne gjesten var, men kanskje noen av dere kan hjelpe jentene mine og løse gåten om den mystiske gjesten?


1 kommentar:

  1. Hmm... har ingen anelse på hva det kan være. Har du funnet det ut? :)

    SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)