mandag 27. september 2010

Kvitre, kvitreNå har høsten virkelig kommet! Småfuglene kommer flyvende så snart de hører folk, og undres nok på om vi ikke har en liten matbit på lur


Like over hodet på oss når vi er på verandaen og leker er nemlig denne fæle ledningen som fuglene 
liker å sitte på.....


Og der sitter de godt, pjusker og vasker seg, steller sine fjær som om de skulle vært av gull

Og så bæsjer de rett ned der vi bruker å leke.... Så alt har sin sjarm må vite, også disse søte, små fuglene;)
Når det gjelder den mystiske gjesten så har vi enda ikke funnet ut av det, men vi tror det kan være et rådyr, men vi er altså ikke helt sikre. Blir litt lite datatid for tiden, dagene tilbringes ute med lillebror, og så kommer ettermiddagene og kveldene og da skal lekser gjøres og jentene kjøres hit og dit, da blir det lite tid til overs. Men vi er i tipptopp form alle sammen her, så om det er stille her på bloggen så er det ingen grunn til bekymring, det er bare tiden som ikke strekker til;) Sjekk gjerne ut fjøsbyggebloggen vår også, for nå skjer det ting fremover:)

Ønsker dere alle en flott kveld!

1 kommentar:

 1. Ja hjemmebakt er bare helt utrolig kjempe godt:) Jeg elsker å bake, å når jeg setter i gang blir det så til de grader mye...for mens jeg holder på med en ting kommer jeg plutselig på at det å det skulle jeg bakt, å da baller det på seg...hihi:)

  Ja det er sant det der med å få tilbakemeldinger på det man skriver, det er veldig en pådriver når man ser at andre syns om det man blogger om!! Lell om det ikke bare er interiør liksom..

  Så du må ikke slutte å blogge, for jeg syns du har en kjempe fin blogg...På neste innlegg skal jeg reklamere for deg;) Om det er greit for deg da??:)

  Her skinner solen...nydelig høstvær:)

  Ha en fin kveld:)

  Klem Ea

  SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)