søndag 27. februar 2011

Har man sagt A, må man vel kanskje å si B?

Er det ikke så? Vel, for dere som fortsatt er i tvil, så kan jeg nå bekrefte at jeg er gravid;) Har kost meg med å være hemmelig gravid leeeeenge, og tiden har gått utrolig fort! Nå som folk rundt meg begynner å se at jeg er gravid, så syns jeg tiden går sakte- typisk! Men nå regner jeg med at tiden fremover går fort altså;) 


Denne gangen blir det ikke blått som må strikkes, men rosa:) Og jeg som var ferdig med babyer må selvsagt ut på shopping, for masse er kasta eller gitt bort, sånn kan det gå, hihi. Litt rosa har det allerede blitt innkjøpt, har jo benytta meg nå som jeg enda er flyttbar på egenhånd, aner jo ikke hvordan forma er om en måned.... Så langt er i allefall alt ganskesupert- selvsagt så lenge jeg tilpasser farten etter forholdene;) Livet er herlig, og enda herligere skal det bli!! Lillesøster har en forventa ankomst -om alt går etter planen- i mai. Jeg er i trygge hender, har ofte kontroller og setter mine daglige sprøyter som om jeg aldri har gjort noe annet, litt blå er jeg selvsagt på magen, men det hører med;) Slettes ikke verst for ei med sprøyteskrekk....
Så da vet der hvorfor det har vært labert med blogginga i det siste, har ikke hatt så mye å dele og vært litt redd for å publisere noe som ikke skulle publiseres ennå- fort gjort å "forskrive" seg, hihi.


4 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye med den lille jenta i magen.
  Og jeg syns du har holdt deg lenge jeg for det er jo ikke lenge til mai!

  SvarSlett
 2. Åååå så koselig Veronika:)..Gratulere kjempe masse:)

  Du er en luring du gitt...hihi:)

  Klemmer Ea

  SvarSlett
 3. Du lureguri altså!

  Det blir stas med en liten prinsesse til på gården :)

  Klem, Christel

  SvarSlett
 4. tjo hoooo ...... grattis fra London :)

  SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)