fredag 11. mars 2011

UtelivFortsatt vinter her, og i dag måtte vi ut og lufte oss litt. Jentene fikk på seg skia og satte avgårde. Nå skal det sies at vi bor på flatlandet, finnes ikke de store bakkene, ja jeg vil påstå at den gamle låvebroa vi hadde helt til i fjor, var det bratteste punktet her ute;) Så nå som den er borte er det flatere enn flatest. Men jentene har en evne til å finne små bakker likevel, slik som her, i en skavel etter brøytinga i dag.


Bortover-ski er kjekt, men også noe uvant. Likevel så kaver de seg avgårde og prøver så godt de kan. Det hender seg at det blir et fall eller to, men sutringa går for det meste over;)


Lillebror har også vært ute en del i dag, først 1,5 time i traktor- ja vi er dillete når vi må brøyte;) Kan ikke stoppe traktoren før jeg er sikker på at gutten blir med frivillig inn. I dag gjorde han det, og det er lenge siden sist- herlig! I ettermiddag når vi var ute igjen, så satte han avgårde etter tatta (les: katta) i dypsnøen, for det meste var det fem skritt og flate ut, men med votter på gikk det utrolig smertefritt. Katta klarte å lure seg unna, men bror var like glad. Han kommer med stadig flere ord nå, og det er så kos! Nå sitter vi alle inne og varmer oss, det var fint, men kaldt ute.

Fin fredag til dere alle!!


3 kommentarer:

 1. Herlige bilder av herlige unger, og så vakre omgivelser dere bor i!! =)

  Deilig med snø, men nå får det søren meg være nok!
  (er visst meldt mer snø til helgen, så jeg får vel bare klappe igjen... )

  Kos dere inne en fredags kveld, alle sammen! =)
  Klem klem!

  SvarSlett
 2. koselige bilder ;)

  her har vi også hatt fint vær i dag - men no blæs det ;(

  og snøv overalt - og traktoren må sikkert ut og brøyte her og ....

  men slik er det jo i vinterlandet norge ;(

  Smil fra monika
  ps. var det bilder av din fjøs i budstikka i går ?

  SvarSlett
 3. Se det positive med det: Lite bakker= lettere å gå på ski ;)

  Det må da gå ann å bestemme seg for om det skal være vinter eller vår!!! Snø, snøsmelting, snø, snøsmelting... Julie spurte i dag tidlig om det var vinter igjen nå ;) Ikke lett å bli klok på det der du

  Ha en strålende helg!

  Klem, Chritsel

  SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)