tirsdag 17. mai 2011

Gratulerer med dagen!!


 Vel først kan jeg vel si at planen min om å ha på meg bunad denne 17. mai gikk rett vest, vi har med ei veldig sta jente å gjøre denne gangen....men mor ser ut til å vinne kampen ganske kjapt, så før vi vet ordet av det er nok lillemor kommet:)Lillebror syns det var stas å sitte i vogna og blåse i trompet og fløyte, men sovna rimelig fort etter at vogna begynte å trille....og han er veldig trøtt i dag......blir nok en lang kveld på oss etter denne dubben....


Høydepunktet i dagens underholdning på skolen var at barna skulle synge En himmel full av stjerner sammen med selveste Elin Gaustad! Og det var ikke rent lite sommerfugler i magen på minstejenta i går kveld når hun skulle legge seg;) I dag fikk vi også æren av å hente med oss Elin ut på skolen slik at de skulle øve enda mer, så jeg tror dagen har vært topp og sommerfuglene var verdt det.

Utrolig, men sant! Det skyet av og vi fikk blå himmel og glimt av sol mens toget gikk!!!!


Og etter endt tog og underholdning var det hjem til et festdekket bord og spise god mat, før vi avsluttet med søte, gode jordbær med fløte;) Nå blir det avslapping på noen av oss mens far og jentene er tilbake på skolen for lek og morro- det er jo tross alt barmas festdag:)

Ønsker dere alle en fortsatt fin feiring:)


3 kommentarer:

 1. Du er så nydelig Veronika, du kler å være gravid! =)

  Ser ut som dere har hatt en flott dag alle sammen, og nå er den så godt som over så da kan lillesøster komme! =)

  Stor klem, og masse fødestøv på vei!

  SvarSlett
 2. Deilig 17. mai og for en nydelig mage:)
  I fjor var jeg utrolig stresset når nasjonaldagen nærmet seg, ville virkelig ikke at Lillesøster skulle ha bursdag samme dag som hele Norge. Heldigvis kom hun kvelden før, på årets kanskje største festdag foruten nyttårsaften:)

  Følger spent med på flytting av hybelboer;)

  Klem

  SvarSlett
 3. Nydelige bilder! Du bærer magen så flott!

  Nå er drømmen min om tørkestativ oppfylt. Ooo lykke!

  God helg!

  SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)