mandag 9. mai 2011

Trenger en hjelpende hånd!

Eller et godt tips om du vil.... Det har seg nemlig slik, her som mange andre plasser så har kattene funnet ut at sandkassa til lillebror er et utemerket do...:( Nå er gode råd dyre, og jeg trenger et tips om hvordan jeg skal få kattene til å holde seg unna rimelig kjapt, for han elsker å sitte å  leke seg i sandkassa si og han er ikke blid nå som jeg har tømt den viktigste for sand og vasket alle lekene hans i salmiakk. Blir kvalm når jeg tenker på de to andre sandkassene hans som ikke har lokk i det hele tatt, der får han ikke være nå. Vi hadde nemlig glemt lokket på verandakassa i natt og takken var en gutt full av bæsj på hendene:( 

Håper noen kan hjelpe oss:)

5 kommentarer:

 1. Ta brusflasker fyll de med vann (ta av etikettene) sett de ut . Prinsen kan ha de å leke med også. Du vet jeg brukte de på trappa med fin virkning .
  Mimmi

  SvarSlett
 2. Oii håper du få bukt med dette.. ikke noe gøy når han sitter i sandkassen og blir full av katte bæsj.. æsj sier bare jeg..

  Flotte bilder av delfinen du har tatt... var også ute å titta på de.. ikke så enkelt å få tatt bilder av dem akkurat.. hehe

  Ha en fin tirsdag :)

  Klem fra Evelyn

  SvarSlett
 3. Hei :) Mener å ha lest en plass at salmiakk trekker til seg katter, noe i den minner dem om urin fra andre katter, eller noe sånt. Dyrebutikker skal ha noe som hjelper. Et lite tips er å ha en egen kattedo/kasse ute.Lykke til :)

  SvarSlett
 4. Klorn har vi brukt å spraye både her og der, det lukter svømmebasseng, men hjelper. Salmiakk har motsatt effekt og tiltrekker dem i stedet, sa alltid min bestemor.


  SÅ SPENT PÅ OPPDATERING MED LILLESØSTER! HEIA, HEIA:)


  Klem

  SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)