fredag 26. august 2011

Trykk, blås & le


 Lykke kan være så mangt, det kan være et smil, ei skål full av godis eller rett og slett en luftkompressor. For jeg har jo vært jentemamma i mange år, levd side om side med små rosa prinsesser og dukker i alle mulige versjoner. Nå har jeg derimot en gutt som elsker å utforske det meste, og alt som gir lyd fra seg eller som gjør rare ting, er jo bare alle tiders! Slik som papsens luftkompressor, og mamma digger at gutten er så handy og oppmuntrer ham til lek og morro :)

Kan tro vi har hatt det morro med denne lufta, men reglene er klare: ikke sikte og trykke mot hverandre, være forsiktig slik at ingen av oss blir skadet, enten vi er store eller små. Litt sagflis har vi selvsagt fått både i hår og munn, men vi lærer av det og gjør det ikke igjen. Den gamle sykkelen som vi har tatt ned fra låven for å gi den et nytt liv som spiker, er et yndet objekt å blåse rent. Nå finnes det neppe en eneste liten edderkopp igjen på denne sykkelen. Og for den som lurer på hva lillebror ønsker seg, så er det selvsagt en luftkompressor som ikke bråker så ille, akkurat en slik som den hjelpsomme damen på Clas Olson hadde i dag da vi var helt på felgen;)
1 kommentar:

  1. Var jentemamma i seks år før det kom ein gut, og allereie før han er to, ser eg at det er stor forskjell! Alt skal skruast frå ein annan, og det mest spanande er bilar og båtar og andre motorkjøretøy... Jaja, kjekt for pappa, og mamma syns jo det er litt artig ho også;)

    SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)