lørdag 6. august 2011

Ur på tur- aldri sur


Jeg og barna har vært på tur, jeg skulle nemlig til Trondheim for en legesjekk, og dermed så bestilte jeg hotellrom til oss fem- vi har jo tross alt vært hjemme og ventet på sommer og nye opplevelser siden juni. Vi bodde på Royal Garden for der har de svømmebasseng- et sjakktrekk om man reiser alene med barn! Lillebror svømmer avgårde som en liten hai med armringene på, litt usikker i begynnelsen, men på dag to helt konge!


Når man er i Trondheim en gang i jubelåret og ikke bare for å shoppe, så er det greit å gå seg en tur og titte litt også....bare så dumt at man ikke har husket og ladet kameraet før man la ut på reise, men noen bilder fikk vi jo tatt selv om kvaliteten ikke er sånn særlig- vimser på tur;) Vi var både på gamle bybro og Nidarosdomen, akkurat slik alle andre turister gjør når de er i Trondheim.

Denne stakkaren hadde nok fått røde hunder....
Av obligatoriske stopp kan det nevnes at vi var på Toysrus, Nidar fabrikkutsalg, Ikea og Søstrene Grene, sistnevnte har nok blitt eldstejentas favorittbutikk;) Og ikke minst, vi var og kjøpte sykkel til lillebror. Utrolig hvor mye ei dame kan klare å få inn i en Touran, enda hadde vi nok hatt plass til mere Playmobil i følge storesøster;)


Det som er litt gøy og som jeg vil dele med dere, kanskje er det en liten lærepenge til mange også, hva vet vel jeg;) Det har seg nemlig slik at jeg sitter igjen med et inntrykk av å være beglodd etter denne turen. Du skjønner...jeg vet at vogna mi er kuul og jeg vet at den er knallrosa og dermed kan sees på langt hold, men hva er det folk tenker når de ikke klarer å ta blikket av meg der jeg kommer med mine fire barn? Står de der og lurer på om jeg virkelig er mor til alle disse barna, og har de egentlig samme far? Ikke vet jeg, men folk glodde faktisk og det til tross for at vi alle gikk stille og rolig gjennom Trondheims gater;) Det gjør ikke meg noe, men det er faktisk litt artig å se at folk rett og slett stopper opp og blir stående og glo. Men det er jo klart at det er mye kjekkere med de søte småjentene som napper mammaen sin i armen og sier: mamma se den rooosa vogna ;)


1 kommentar:

 1. Er da vel ikke rart de glor, når det kommer ei slik sprek supermamma ruslende i Trondheims gater;)

  Syns du er utrolig tøff som drar ut på tur alene med 4 barn:)
  Hadde blitt litt svett jeg tror jeg:)

  Ønsker deg en finfin dag:)

  Klem Ea

  SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)