tirsdag 24. januar 2012

Ut mot havet


 I dag var det nydelig vær og da var det bare å dra seg ut på tur først
som sist. Vi tok en vri i dag og gikk langs veien ute ved havet, kjekt 
for lillebror å gå omkapp med båtene!


Før vi gikk var vi innom butikken og kjøpte sjokolade som vi skulle levere til papsen i bytte mot en liten 
traktortur;) Og papsen var selvsagt lettlurt (eller var det godtesjuk?) for det ble traktortur på lillebror!


Vi går for det meste tur i område rundt oss, men sola er ikke like strålende alle steder ennå, så derfor frista det enda mere å gå bortoverbakker, nedoverbakker og oppoverbakker ute ved havet i steden. Ser når jeg kommer hjem at også flere med barnevogn hadde tatt denne turen i dag;) Ikke noe problem å gå denne veien vinterstid, men sommerstid er trafikkenavskrekkende.


Lillebror fikk også gå litt selv på hjemveien, og det var veldig fasinerende med brøytestikker, grøftekanter og pytter med isskorpe. Tok sin tid når den lille nysgjerrigperen skulle gå på egne bein, men så artig det var å høre ham pludre og le der han trippet på lette bein.


Nistepakken var med i dag for jeg hadde nemlig lovet lillebror en tur i skogen da vi sto opp. Og maten ble inntatt på en liten rasteplass med utrolig flott utsikt, holmer og øyer, båter og blått hav så langt øyet kan se

Herlig landskap!


Lillesøster sov seg gjennom det meste av turen, men da vi tok en liten matbit, så slo hun øynene opp og ville delta hun også. Godt innpakka, så vidt nesa stikker opp. Hun sovna like etter igjen, så frisk luft er godt for små prinsesser.

1 kommentar:

  1. Å så heldig du er som har en slik utsikt, akkurat det savner jeg noe helt forferdelig...for her er det bare fjell og ikke noe hav!! Så de gangene vi er hjemme å jeg kan dra inn lukta av salt sjø er bare helt fantastisk!:)

    Klemmer til deg:)

    SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)