lørdag 31. mars 2012

Påske, sol og kos


Så er det tid for påskeferie, sola titter frem og bakken er grønn og fin- krysser fingrene for at resten av påska også blir slik- det hadde vært herlig!!! 


Fra esken på loftet spratt kyllinger og elleville høner frem. Ja for det er vel slik det skal være, disse gule nøstene hører liksom påsken til, litt shabby og rufsete i fjøra, men er det påske, så  er det påske.


Barna venter selvsagt mest på påskeeggene sine, og ser for seg den skattejakten før de kan sette seg godt til rette i sofaen og kose seg enda mer. 


Mor selv drømmer bare om ro og fred og middagen servert, klesvasken er delegert og alle sengene har fått nytt tøy, så det begynner å gå den rette veien. Jeg bare elsker hushjelpen min!! 


Nå er det tid for Earth Hour her i hjemmet, blir så kos med alle lysene
slukket og bare levende lys!


4 kommentarer:

 1. Ja jeg håper solen kommer til Møre, for vi skal hjem på påskeferie jippi:) Men i dag da jeg så på webkamera var det helt hvitt i Bøfjorden huff!! Men satser på at været snur nå:)

  Ønsker deg en fin kveld:)

  Klemmer Ea

  SvarSlett
 2. Å har du hushjelp ;)

  Her lavet snøen ned - møkavær

  Monikasmil

  SvarSlett
 3. Hei :) jaja hvor lenge hadde vi vår.. æsj i dag er det full vinter igjen.. men jeg trøster meg med at vi skriver 1 april på kalenderen og at vi har lengre dager.. det må nå være et vårtegn..

  Men regne med at denne snøen forsvinner ganske fort igjen da..

  Fint du har pynta inne hos deg til påske da.. kos dere og nyt påska :)

  SvarSlett
 4. Hei :)
  Ønsker deg en herlig påske ♥
  Klem Anette

  SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)