søndag 24. juni 2012

Hunderfossen familiepark


Natt til søndag var slåtten ferdig, og mandag ettermiddag så vi at det var mulig å bli ferdig med møkkakjøringa i løpet av tirsdagen. Dermed så ble det bestemt at vi drar til Hunderfossen om det er ledig hotell fra onsdag til fredag, og slik ble det. Turen ned tok vel 6 timer, barna var så greie at det var slettes ikke noe problem. Torsdag og fredag var vi i parken. Og vi som hadde trodd at dette ville bli kjekt for lillebror, vi tok feil.... John Deere traktorbanen var absolutt ikke noe favoritt. Etter en runde fikk vi klar beskjed om at han var ferdig kjøre æsjatraktor.... Ok, litt andre ting og så prøve igjen, men nei. Til slutt fikk jeg overtalt ham for at jeg og ville bli med på tur. Dessverre var det en del bråstans på turen i rundt når traktoren stanset for å se film eller høre hva hanen Ståle hadde å fortelle, mulig det var en av årsakene til at lillebror nektet, eller så var det rett og slett bare fordi det var feil grønnfarge på traktoren, han påsto det siste når vi spurte. 


Gravemaskinene de hadde fått var derimot veldig kjekke, en slik skulle han nok gjerne ha hatt i hagen. Også eventyrskipet prøvde han seg på, på en såkalt lav seilas. Det gikk overraskende greit! Ellers så var det lite kø de dagene vi var der, dette fordi det ikke var høysesong enda, det var en fordel. Ulempen var at mange av spisestedene i parken var stengt enda. Torsdag var det mindre folk enn fredag, så da gikk vi ikke ut av raftingbåtene engang før vi tok ny runde.

En annen ting som er dumt på Hunderfossen, er at det er så mye som frister gutter på rundt 95- 100 cm, men så lite de kan gjøre. Lillebror kjørte masse lastebil, første dagen tok han runde på runde, dag to ville de nekte ham fordi han var litt under streken, men siden han hadde fått dagen før fikk han likevel lov. Men det er ikke lett å forklare en viljesterk 3 åring at dette kan du faktisk ikke prøve selv om du har lyst. Så mitt beste tips er: vent med å besøke Hunderfossen til barna er over 105 cm! De skal likevel få et plus fordi parken er oversiktlig, ren og det var mulig å få Småfolk barnemat til de minste i flere av kioskene- gratis!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)