lørdag 26. september 2009

Lørdagskveld i heimen

Det er lørdag, det blåser rundt huset, det yler og bråker... På tv er det fint lite å se, så da kan jeg vel like så godt blogge litt da. lillebror reagerte på vaksinen med gråting og ubehag onsdag kveld og hele torsdagen, men våknet blid og fornøyd fredag morgen, heldigvis. Ikke så godt når lille gullklumpen er i ulage nei.

Dette er Olga....eller var Olga. Vi har leita og leita, men uten resultat. Vi velger å tro at fuglen har fløyet i sorgen over å ha flytta fra andrikken sin... Men Olivia lever!! Hun er fortsatt den snille og gode anda hun alltid har vært. Dog har hun vært mest inne i det siste, for her blåser det godt fortsatt:( Ønsker meg bedre vær nå, for nå kjenner jeg at det begynner å gå på humøret løs. Prøver å muntre meg selv opp med litt strikking og ei god bok, eller akkurat nå går det på litt "husmorporno", hehe. Nærmere bestemt serien Villblomster. Men bøker jeg tidliger brukte en kveld på bruker jeg nå mye lengre tid på, for dagene går mye i kos:)



Ellers så er jeg snart ferdig med alle invitasjonene til dåpen, bare litt småpirk igjen. Kjekt å lage invitasjonene selv! Men de viser jeg ikke frem før de er kommet i posten altså;)

Ønsker dere en fin lørdagskveld!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)