onsdag 23. september 2009

Tid for vaksine


I dag har Vinni-Amadeus vært på helsestasjonen på tre måneders kontroll, veiing og vaksine, ett stikk i hvert lår.... Selvsagt veldig, veldig ondt....spesielt for mamma'n. Han sjøl gråt en smule, men så pakka jeg han godt inn i favoritteppet hans, og da ble alt så mye bedre. Nå sover han, og det har jaggu meg denne mamman også gjort mens de to største så Scary Movi 3( Mamma'n skulle også se). Sånn kan det gå innimellom:)

Ellers så er himmelen tidvis åpen her på Møre, selv om det er mye bedre i dag enn i går. Vind har det jo også vært, men ikke så ille det heller i dag. Våknet opp til mørklagt hus i dag tidlig, vel det vil si jeg ble vekket av to som allerede hadde stått opp og ikke fått lys i gangen;) Heldigvis hadde ikke strømmen vært lenge borte, så det var enda litt varme igjen i huset. Har også kjørt en tur over Atlanterhavsveien i dag, angrer på at ikke fotoapparatet var med, for havet lekte med holmer og berg. Veien er mye mer fasinerende i styggvær enn sol spørr du meg! Det er noe å tenke på for alle som har tenkt å kjøre veien for første gang!

I morgen skal jeg hente pakke fra Kokodille som søster hadde med fra Oslo, gleder meg!! Og så skal jeg til refleksolog og prøve å få fiksa min stive kropp, det skal bli godt det!! Gikk til refleksolog hele svangerskapet, og det var så godt, roet kroppen mye. Anbefaler alle å prøve alternativ medisin en gang i blandt.

1 kommentar:

  1. Lille vakre gutten deres!! :-)

    Vaksiner må til, dessverre... Men han er flink da! Håper ikke han reagerer på dem da... :-)

    SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)