fredag 27. november 2009

Rett vest for lillebror


Jeg har strikket vest til lillebror, en passende vest for en kommende liten fjøsgutt:) Målet er for tiden å tømme kurven med diverse garn, så dette er Bambino fra diverse andre prosjekter. Mønsteret er noe a`la veien blir til mens du går, har tatt utgangspunkt i en vest lillebror har liggende og noen bilder jeg har sett på nett. Hadde noen knapper liggende som passet, men må nok på traktorjakt.... kan jo ikke være eng og åker uten en traktor.

Skal prøve å oppdatere mer i helga, akkurat nå har jeg en liten plugg hengende på magen i sitt Moby D sjal og sover.... Tok trippelvaksina i går og reagerer kraftig på den stakkar liten:(

PS! Ikke glem den blå pakken;)

5 kommentarer:

 1. så stilig vest på søteste lillebror! Det var en kreativ måte å bruke opp restegarn på! Og klart man må ha traktorer til åkeren! Håper du finner noen fine :)

  SvarSlett
 2. Så artig vest du har strikket, helt klart at det må traktorer til. Håper du finner rett farge ,-) Ønsker deg og dine ei koselig helg, takk for titten

  SvarSlett
 3. Så flot vesten er. Fin måde at få brugt rester på.

  SvarSlett
 4. Nydelig vest på en nydelig modell..
  Ha en fin helg :-)

  SvarSlett
 5. så fin. Du er jammen med flink altså. har en traktor jeg , men det er sånn lapp som en syr over hull. Og traktoren er grønn;)

  SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)