mandag 23. november 2009

Så var helga over

Som sagt før helga, så skulle vi gjøre noe spennende:) Og det har vi gjort! Fredag morgen kjørte vi nemlig til Oslo- lurte dere der;) Vi skulle nemlig på messe, Agroteknikk 2009! Hva er det tenker du kanskje da? Vel det er en enorm landbruksmesse, med massssse traktor og utstyr! WOW sier jeg bare, enorme traktorer og bittesmå traktorer. Hadde med kameraet, men det var umulig å få tatt skikkelige bilder, masse lys og masse folk. Men vi fikk sett masse tøft, og vi fikk sett masse kjekt. Lillebror sov vel minimalt på lørdag når vi var på messe. Om jeg så ut som en bonde der jeg vandret rundt med barnevogn og lillebror dinglende i ett sjal på magen tror jeg ikke. Det er litt komisk å se noen av den virkelige gamle sorten, det lyser bonde av de på lang avstand. Og det gjør det ikke av meg, hehehe:) Messen var i allefall kjekt, og jentene fikk sanket inn litt reklamedingser og plakater, hvilket var det helt store for barna som var på messen:)


Senere på kvelden var vi og så Jul i Blåfjell på Oslo nye teater, og gjett om det var koselig!! Lillebror var med, hang der på magen min og fulgte med nesten hele første etappe. I pausen sovnet han og sov en halv times tid, og våkna blid som ei sol og fikk sett slutten. Koselig å se levende teater! Selv om jentene syns det var litt rart å se at det var andre som spilte rollene, de har jo sett julekalenderen mange ganger vet dere. Anbefales!

Men det finnes alltid ett lite men.... Vi hadde jo bestilt billettene til Jul i Blåfjell på billettservice, og der fant jeg ingen info angående baby og teater, så jeg bestilte billetter til oss andre og regnet med at alt var i orden.... Ved inngangen fikk jeg beskjed om at jeg måtte ha billett til lillebror også, så jeg måtte snakke med dem i infokiosken. Der fikk jeg opplyst at jeg virkelig skulle ha BESTILT billett til lillebror også*dåne*. Heldigvis ordnet det seg slik at vi slapp det, men altså den syns jeg var litt drøy....

Det skumleste med hele turen i følge Kari-Malene var å ta T-banen! Det gnistret og humpet, og vi var under bakken. Men hun virket ikke redd under selve turen i allefall , så det er ett bra tegn!

Før avreise hjemover i går var vi innom Super Supermamma og jentene, på kaffe og nystekte kanelsnurrer, nam-nam:) Nå blir det lenge til vi får se de to snuppene, men vi gleder oss til de kommer flyttende!!!!!!! Jippi:)

Så dette var vår helg! Håper deres helg også har vært full av hyggelige opplevelser!

2 kommentarer:

 1. Gullungene asså, han lillebror er jo bare herlig! Tenk å være med på teater når han er sååå liten, og være like prakteksemplar der som overalt ellers!! :-)

  Det var sikkert kjempegøy for han å se på traktorene å, og alle bøndene som løp rundt... *fnis*

  Enig med jenta ja, t- bane er skummelt det for oss som ikke er vant til sånn... Hehehehe!


  P.s. Si i fra neste gang dere er i området da, hadde vært koselig å møtt dere... :-)
  Klem!!

  SvarSlett
 2. Godt dere hadde ei fin helg. Dere er god til å nyte livet. Men at lillebor måtte betale synes jeg var drøyt. Han tok jo ikke akkurat opp en stol da.

  SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)