torsdag 7. januar 2010

Det er vinter!!!

Det er vinter:) Ikke så ofte at snøen kommer i så store mengder og ligger så lenge her ute ved kysten, så gjett om vi nyter det! Været er stabilt kaldt, sånn rundt -10, og det knitrer under skoa når vi går:) Deilig vær synes jeg! Jentene storkoser seg, eldstejenta tok faktisk skia fatt og gikk til og fra skolen i går, en tur som er 2,5 kilometer hver vei, og tar ca 40 minutt. Mamma'n var stolt over hvor flink hun var, og veldig letta for at turen hadde gått bra:)
Jeg lurer virkelig på om denne hekken har et liv til....? På de årene vi har bodd her har han overlevd snøfallet og snøen som kommer ned fra taket, og den har fått en naturlig bøy på den ene enden- se nede i bildets venstre hjørne. Dette er jo ok, men nå er hele hekken dekket av store mengder snø. Overlever den får vi gi den en ny fasong:) Vi får bare trøste oss inntil videre og si: Pytt, pytt det går nok bra!Katta har funnet sin vei inn i huset, og selv om han ikke liker å baske i dyp snø, så gjør han visse unntak:)Dette er snømengden på verandaen, så her kan vi nok lage oss en tunell. Når sola kommer om ca 14 dager møter nok denne snøen litt motstand, men jeg regner med at den blir liggende til vi må ta spaden fatt:)

Håper alle har det bra i kulden!! Dessverre vet jeg at mange sliter og ikke tar været like positivt som jeg gjør dessverre....men været kan vi ikke styre. Ha en flott dag!!

1 kommentar:

  1. Næææ er det vinter?? ;) Har fått merke kulda godt i Trondheim denne uka iallefall. -18 grader er litt vell mye spør du meg, men vi overlever. Gleder meg til tempen kryper litt oppover igjen over helgen.

    Klem, Christel

    SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)