onsdag 24. februar 2010

Missekonkurranse

I dag har det vært missekonkurranse, og det er ikke hvilken som helst Miss de var på utkikk etter heller, hihi. De var nemlig på jakt etter Eides flotteste ku! Mon tro om denne kua befinner seg i vårt fjøs?! Vi krysser i allefall fingrene og håper på det. Mor og datter var i allefall påmeldt og ble vurdert, og jeg tror vi har gode muligheter med kua Smudi. Først i morgen kveld får vi vite hvem som stakk av med tittelen. Gjett om vi gleder oss!!! Ganske lærerikt å være med på sånne aktiviteter som dette, spesielt for meg som er selvlært bondetuppe:)

Ellers så laver snøen ned her ytterst i havgapet og skaper frustrasjon de lux for meg.... Håper bare det ikke kommer mere snø, litt kjedelig å tilbringe tid i traktoren i uværet når jeg kunne kosa meg inne med lillebror og snuppetuppene. Men snø hører kanskje vinterferien til, så jeg biter det i meg og får i det minste håpe på litt utevær i morra.

En fin onsdagskveld ønskes dere alle!

2 kommentarer:

 1. Fantastisk, det er det jeg sier, jeg vil bo der du bor;)

  Du oppdaterer vel fortløpende på missefronten?

  Jeg går i verdens beste (eller var det verste?) pizzasnurrelukt og nok en gang gikk jeg i fellen med å ta aaaaaaltfor mye fyll på, men, men.. De er enda ikke i ovnen så det vil jo vise seg om jeg får dem av bakeplaten i det hele tatt, og jada, jeg har bakepapir på;)

  Ha en nydelig kveld, kjære deg:)

  Klemmer fra meg.

  SvarSlett
 2. Lykketil med missekåringen! ;)

  SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)