onsdag 17. mars 2010

Tiden flyr i godt selskap


Det sies at tiden flyr i godt selskap, mulig jeg gjentar meg selv der, men det er helt sant! Tenk i dag er det 9 måneder siden vi fikk en sprell levende lillebror i våre armer. De 9 månedene før gikk nok fort de også, men jaggu meg føltes de lange og tunge til tider. Disse 9 månedene som har gått siden lillebror ble født har i allefall rast avsted! Men for en herlig tid det har vært:) Det har vært dager fyllt av glede, fryd -og en smule frykt for at en bare skal våkne å oppdage at det bare er en drøm... Slik er det når man er englemamma vil jeg tro, du har vanskelig for å slippe tankene fri. Gleden over å endelig fått en liten baby som gråter og krever mammas bryst er stor når man har gått gjennom et svangerskap fyllt av frykt for at lillebror skal dø når som helst, for det var slik svangerskapet var. Men heldigvis var medisineringen riktig å vi kunne forlate føden med ett sprell levende eksemplar av en baby:) Takk og pris for gode hjelpere!
Lillebror er en aktiv liten krabat, her er det liv og røre fra morgen til kveld. Alt skal utforskes, skuffer skal åpnes, bord skal spises på, ja selv Tarzan har blitt smakt på i det siste...tror vi kan konkludere med at Tarzan smakte litt fjøs og at kattehår ikke er godt i lengden. Ellers så har lillebror vært mye plaget av forkjølelse og nesetetthet siden november, trodde nå etter pencilin at ting ville endre seg, men nå er det på'n igjen. Krysser fingrene for at det snart blir mildere i været og alt blir bedre:)
Gratulerer med 9 måneders dagen lille venn:)


5 kommentarer:

 1. Tenk at han er 9 mnd allerede:) Jeg kan nesten ikke tro hvor fort tiden har gått:)

  Så godt at han fikk komme til akkurat til dere, han ser så god og trygg ut der han utforsker trapper og katter;)

  Klem

  SvarSlett
 2. Nyyydelig vettu ♥

  Gratulerer med 9 mnders prins:)

  Utrolig flott redigering? Hvilket program bruker du? det bildet var bare vakkert...vil ha sånn av tulla også ♥

  Klem Lise:)

  SvarSlett
 3. For en nydelig blogg du har, og helt skjønne bilder ! ♥

  Hjemmelaget knekkebrød hørtes veldig godt ut, og det så veldig godt ut også. :)

  Ha en riktig god natt ! ♥

  Klem Anette

  SvarSlett
 4. Herlige bilder av en liten prins!

  SvarSlett
 5. tiden har gått så altfor fort. Men hver en stund sammen med Vinni Amadeus er en stor glede. Og gjett om vi er mange som gledet oss stort over det lille miraklet han er. Kjempeglad i han- og dere.

  SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)