torsdag 18. mars 2010

Værrapport

Så fort kan været snu her på disse trakter.... I dag har det regnet fra alle kanter og blåst en del. Heldig er den som kan være inne. Var ikke det spor misunnelig på de tre som jobbet utenfor huset vårt i dag.
Her er i utgangspunktet skoleveien til jentene. Undergangen er full av vann, og det som jentene spekulerte mest på var de boblene som kom opp fra bakken. Nei, det var ikke en optimist med snorkel, bare en kum som skulle tatt unna noe vann.
Ned i undergangen rant det nemlig vann fra begge sider, ikke bra....  Jentene lurte smilende på om vi ikke kunne dra hjem etter gummibåten slik at de kunne ta seg en rotur- under tak;)
Sånn ser det ut i tunet hos oss, vi har ikke hatt besøk av muldvarp, ei heller er det været som har satt slike spor;) Her jakter vi på vannledninger for tiden. Her vil det om et år stå ferdig et nytt fjøs! Det er store forandringer på gang. Jentene forsvant ut i dag, og gjett hvor de hadde vært?! De hadde vært å hoppet i disse store dammene, og de hadde hatt det kjempekoselig!
Her er dagens outfit på lillebror, her kler vi oss etter været:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)