onsdag 7. april 2010

Nuss og kos

Lillebror og jeg har fjøs for tiden, ganske koselig! Bare det at vi blir litt trøtte vi(les: mor sjøl) som står opp før hanen galer... Trøsta er at det er mange flotte øyeblikk, slik som dette når lillebror er heldig og får være med hver kveld.. Ikke noe er så kos som mange nysgjerrige muler tett opp til en liten hånd.
 Ja, og innimellom kan det vanke litt mer nærkontakt enn hva lillebror kanskje har tenkt seg. En stor, våt og en ruglete tunge er nok ikke det aller beste en liten sjarmør vet om.
Er vi mammadalt, så er vi mammadalt, sånn er det bare med den saken;) For at jeg skulle få gjort det jeg skulle, måtte jeg rett og slett være kreativ, hihi. Trenger jeg si at han storkoser seg?
 Holder på å lage meg en fjøsblogg siden vi er i ferd med å bygge nytt fjøs, men den er enda ikke ferdig, skal bli etterhvert.

Minner igjen om Give awayen min, finner link på høyre side:)

4 kommentarer:

 1. Utrolig moro finne bloggen din! Du virker utrolig kreativ og flink! :)

  Gleder meg til følge bloggen videre!

  God kveld fra en bondetuppe til en annen :)

  SvarSlett
 2. Noe så herlig!! =)
  Han er så fantastisk nydelig den gutten deres!

  Blir nok en flott bonde dette her ja, bokstavelig talt fått alt inn med morsmelka! Heheheh! =)

  Kan tenke meg dere koser dere glugg i hjel sammen i fjøset, selv om mor er litt sliten. Det er jo ikke så rart det egentlig!
  Men du er dyktig Veronika, makan til flott og flink jente har jeg ikke vært borti!!

  Stor klem fra Janet!

  SvarSlett
 3. Herlige bilder... Junior er så utrolig glad i dyr (alle barn er vel det..) I fjor var vi på gårdsferie, det var stas kan du tro. Var en som felte noen tårer når vi skulle reise hjem.

  Ha en fin kveld.

  SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)