søndag 11. april 2010

Prinsesserommet

Finn deg en stol og sett deg ned, for nå skal du nemlig få en liten visitt innom den minste prinsessens shabby chic rom. Her har hun tatt bilder av det hun vil vise frem og det hun er stolt av.Stolen er gammel og slitt i malingen, burde nok fått seg noen strøk med ny hvit maling... Stoffet som vi har trekt stolene med, er vel ikke hva jeg selv ville valgt, men prinsessen selv er meget fornøyd! Og det er det viktigste!!!
Rommet var laget i fjor, og det var hun selv som valgte tapet og gulvbelegg. Jenta har god smak enda hun bare er "ung", var jo ikke mer enn 7,5 år da hun bestemte dette! Den mønstrete tapeten er kun på denne kortveggen som vi ser her, ellers er den en litt roligere tapet på de andre veggene. I taket la papsen juksepanel, kjempeflott og enkelt- anbefales.
Den gamle skuvsengen som jeg fikk av mine besteforeldre brukes til tvsofa. Her har frøkena selv vært med å lage putene. Har skrevet ut bildene og overført disse til linstoff. 
I den "gamle" familievuggen bor nå alle kosevennene til prinsessen, hulter til bulter, men de klager ikke!
Og til slutt en liten oppfordring fra prinsessen! Hennes egen versjon av den berømte plakaten som finnes i en god del (blogg-) hjem rundt omkring i Norges land.

4 kommentarer:

 1. Hei!
  Takk for hyggelig kommentar inne hos meg! :)

  Så koselig rom prinsessen har!

  Ønsker deg en fin søndagskveld!
  Klem

  SvarSlett
 2. Så koselig rom hun har. Nydelig tapet :)

  SvarSlett
 3. Utrolig kul stol! Og vakker tapet. Prinsessa har god smak :)

  Ha en fortsatt god søndag!

  SvarSlett
 4. Så flott prinsessen har det:)

  Jeg har lovet å blogge rommene våre etter hvert som de blir i orden, men for at de skal kunne blogges bør de jo også være ryddige og til nå har det vært en utfordring.. Hehe..

  Ønsker deg en fortryllende uke:)

  Havgapsklemmer

  SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)