fredag 23. april 2010

Steingal!

Nei da, jeg mener ikke at barna mine er gal, de er bare veldig opptatt av det som er under bakken. Og når pappa'n da i forbindelse med utbyggingen av fjøset har gravd seg bort i et lag med runde, fine steiner tett i tett, så er de helt i ekstase:) I dag har de funnet en hel samling av flotte steiner, noen er selvsagt flottere enn andre...
 Denne glitret i sola, mon tro om det ikke var litt gull vi så;) 

Planene for steinene er varierende, og ikke helt bestemt, men et av forslagene var å lage blomsterbed ved Furtebua. Den ideen var slettes ikke dum, for det trengs virkelig et skippertak i denne hagen vår...nesten litt usikker på om den kan kalles en hage egentlig. Det var en hage her engang for mange år siden, men da var det ikke veranda her, så det var enten eller. Men må jo innrømme at det er flott med blomster og da, så vi får se hva vi klarer å utrette i løpet av sommeren.
Tilslutt i kveld må jeg bare vise noe som lillebror fikk i dag når vi var på shopping:) Her er det vel ikke særlig tvil om at gutten er fra landet, hehe. Den grønne flotte dressen fra Småfolk den var bare helt knæsj, og hvem kan vel gå forbi en sånn flott dress når man vet at poden allerede har fattet interesse for traktorer, og sier broooom så snart han hører traktoren til papsen?


4 kommentarer:

 1. Tror det er vanlig at unger er steingale :) Vi bor jo ved fjæra, og ungene mener at deler av den passer bedre på trappa vår eller inne i gangen. De kommer stadig med nye steiner som bare MÅ bo hjemme hos oss..... Traktorer er viktig i meget ung alder, og noen vokser aldri fra den forelskelsen. Både pappaen i huset og minstemann er traktorgale, heldigvis har vi traktor med to seter som er registrert for to ;)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for koselige ord inne hos meg:) Det var jo så fint for da oppdaget jeg også den flotte bloggen din ♥

  Ønsker deg en fin lørdagskveld med dine kjære ♥

  Klem Lise

  SvarSlett
 3. oi, det var ein fin body, hadde vore populær her i huset og,hmmm... min har berre traktorsokkar, men det er stas!
  koseleg blogg du har!

  Eva

  SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)