torsdag 29. april 2010

Ukjente toner

Kalenderen min viser i dag 29. april, og vi er snart over i mai, ukas handlerunde er gjennomført og skapene er fyllt opp for den neste uka. 

Jeg leser jo alle kommentarene jeg får her på bloggen, og jeg blir helt rørt over alle de flotte tilbakemeldingene jeg får, men vil bare ta til orde og si det først som sist: JEG ER INGEN SUPERWOMAN altså;) Jeg skriker det ikke ut for å såre noen, jeg bare sier det slik at ikke noen skal sitte igjen fortvilte etter å lest bloggen min, å tenke "hvordan klarer hun alt, jeg skulle gjerne hatt det slik etc" . Dere som leser dette må mye heller se på det som en oppmuntring:) Jeg har nemlig selv gått i den fellen en gang, og tenkt "wow, slik skulle jeg også hatt det*sukk*"

Jeg rekker ikke over alt her i verden, men jeg prøver så godt jeg kan å ha det koselig rundt meg, men som dere vet jeg er ingen interiørblogger, rett og slett fordi det ville krevd for mye av meg. Hobby går det litt pø om pø med. Foto har etter at jeg kjøpte nytt  kamera blitt det kjekkeste som er, det er lettere å uttrykke seg med bilder. Og så er det jo så mye flott å ta bilder av.
Skapet er fyllt opp til randen, så her ser dere en del av det som skal omdannes til gode middager den neste uka:) Lillebror er på tilvenning på hurtigmat slik at det er enklere å dra bort. Et tips til alle dere som sliter med å få tidskabalen til å gå opp, er planlegging, planlegging og atter planlegging.... Det er det eneste som funker for meg, sparer tid, frustrasjon og masse peng:) Middagene planlegges for minst to uker i gangen, og innkjøp en gang pr uke.
Ja, jeg vet at jeg har litervis med melk oppbevart på fire bein litt lenger bort i tunet, men vi drikker nå bare kjøpmelk vi da. Frukt og grønt går det mye av, men jeg lager ikke maten helt fra bunnen hver eneste dag, bare sånn innimellom;)
Til slutt kan jeg jo dele et aldri så lite interiørbilde med dere, kan tro vi koser oss ved kjøkkenbordet for tiden:) 

 Takk for alle koselige tilbakemeldinger jeg får her på bloggen min, kjempekoselig:)


Ta livet som det faller seg,
ja, ta det som det faller seg.
Gi blaffen i bekymringer og strev!
For alt du trenger finner du
i skog-naturen's pølsebu'
så ta det som det faller seg og le!
7 kommentarer:

 1. Veronika....jeg må le :-))
  Det er et super dejligt interiørbillede, men de andre billeder fortæller nok mere om dit liv, tror jeg....og det er derfor jeg læser med her hos dig. Det er koseligt at få et indblik i et andet liv end mit eget. Og JEG ? jeg går ikke op i interiør od den slags, men i LIV og glæde.
  Ha en fin helg :-))

  SvarSlett
 2. Hei!!

  Kjempe flott blogg du har..:) Er innom deg ganske ofte..:) Bildene dine er kjempe fine...:)Så her koser jeg meg ja, når jeg svinger innom!!
  Ha en flott fredag:)

  Klem Elin

  SvarSlett
 3. Jeg kan skryte av å lage mat fra bunnen hver eneste dag i det minste, MEN jeg spiser jo ofte salat og det er svært lite krevende å lage;)

  Lillebror nyter medbragt hjemmelaget mat når vi er på tur også, det lærte jeg meg at var økoflott når jeg leste på ekoblogg.blogg.se (en veldig inspirerende blogg for meg, men du verden for noen LAAAAANGE mil jeg har igjen før jeg er i nærheten av å være like flink som dem), men et og annet glass sklir vel i ham hos Mormor (jeg mistenker det i alle fall selv om vi ikke akkurat har diskutert det;)

  Jeg syns du har en fantastisk flott blogg, med hummer og kanari og skiftende stemninger, jeg syns du er superwoman, men ikke på en negativ måte, bare beundrende og fylt av liv og lyst:)

  Nydelig fredag ønskes din vei:)

  Klem herfra:)

  SvarSlett
 4. Anette: kjempekoselig å høre. Og at jeg fikk deg til å le, det betyr at jeg har oppnådd det jeg ville:)Humor er en viktig ingrediens for en flott dag;) Liker å sette et litt humoristisk preg på min egen frustrasjon innimellom, hihi. Hadde jeg skulle blogget om interiør, så hadde det vært verdens kjedeligste blogg for jeg mangler shoppinggenet, tror det har blitt borte de siste årene- og glad er jeg for det:D

  Elin: Flott å få slike tilbakemeldinger! Elsker å ta bilder.

  Havfruen: Denne husmorens leveregel er at det er ikke så nøye hvordan maten blir laget, så lenge ingen sulter;)

  Hjemmelaget mat er det som brukes mest her også, men innimellom må jeg ty til raskere løsninger, som feks når jeg tar en på sparket tur. Er ikke så flink til å lage store porsjoner med mat til lillebror.

  SvarSlett
 5. mange artige, usaklige bilder. Men til sammen blir det en artig, spennende blogg. Kjekt å snike innom å lese. Kjøkkenet ditt ser veldig koselig ut.

  Rita helen

  SvarSlett
 6. Her lages det også middagslister, og jeg er i skrivende stund ferdig med ukas handleliste og må snart komme meg avgårde til butikken. Må ikke glemme noe i dag siden butikken er stengt i morgen :)
  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 7. Rita Helen: usaklige bilder du liksom, vet du ikke at uten mat og drikke duger helten ikke, hehe;) Kjøkkenet mitt blir enda koseligere når jeg finner tid og ork til å male ferdig, men fra framvist vinkel ser det supert ut;)

  SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)