mandag 24. mai 2010

Bringebærdrøm

Noen ganger blir man ekstremt godtesyk, og i kveld var en slik kveld. Etter en liten saumfaring av kjøkkenskapene våre, kom vi frem til at vi kunne lage ei god kake:) 
Den er ekstremt god, og veldig enkel å lage. 

Du trenger: 
 • 15 Digestivekjeks knuses og tømmes i en passende form
 • 1 boks fløte- piskes til krem
 • 1 boks Philadelfiaost - blandes i kremen. Om du vil ha en litt søtere smak, rør osten med en dæsj melis
 • Legg kremen over kjeksene
 • Legg over dine favorittbær, vi har brukt bringebær i kveld, unntatt på en liten snipp, hihi, var ikke alle som ønsket bringebær.
NYT!!!!

Har du en kake som er enkel å lage, og som du gjerne vil anbefale? Legg igjen en kommentar, så stikker jeg innom og ser i bloggen din;)

3 kommentarer:

 1. Heisann!

  Skriver i all hast til dere som har vært så hyggelige og lagt inn noen ord på bloggen min mens jeg har vært på Lia i pinsa. Der er det ikke Internettforbindelse, bare fritid og skjønn natur.
  Ang filtlys kan jeg ikke mer enn det som står i urtebøkene mine, og teksten i den "gamle" er særdeles artige synes jeg-- og det synes dere også ser det ut som...
  Mange av dere undrer og kommer med spørsmål jeg slett ikke er i stand til å svare på.Den som først finner et brukbart svar, får legge det ut for alle...
  Kommer tilbake ved neste korsvei. Ha det godt så lenge. Stor klem fra meg ❀

  SvarSlett
 2. Nammi:):)

  Tusen hjertelig takk for nydelig premie:)

  Klem Lise

  SvarSlett
 3. Hei :) den så kjempe god ut... kan vell ikke akkurat spise slikt jeg nå da.. men okke som... god så den nå ut i alle fall.. he tatt vare på oppskriften.. kan være godt å ha.

  Ha en fin mandag.

  SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)