mandag 24. mai 2010

Bringebærdrøm

Noen ganger blir man ekstremt godtesyk, og i kveld var en slik kveld. Etter en liten saumfaring av kjøkkenskapene våre, kom vi frem til at vi kunne lage ei god kake:) 
Den er ekstremt god, og veldig enkel å lage. 

Du trenger: 
  • 15 Digestivekjeks knuses og tømmes i en passende form
  • 1 boks fløte- piskes til krem
  • 1 boks Philadelfiaost - blandes i kremen. Om du vil ha en litt søtere smak, rør osten med en dæsj melis
  • Legg kremen over kjeksene
  • Legg over dine favorittbær, vi har brukt bringebær i kveld, unntatt på en liten snipp, hihi, var ikke alle som ønsket bringebær.
NYT!!!!

Har du en kake som er enkel å lage, og som du gjerne vil anbefale? Legg igjen en kommentar, så stikker jeg innom og ser i bloggen din;)

3 kommentarer:

  1. Heisann!

    Skriver i all hast til dere som har vært så hyggelige og lagt inn noen ord på bloggen min mens jeg har vært på Lia i pinsa. Der er det ikke Internettforbindelse, bare fritid og skjønn natur.
    Ang filtlys kan jeg ikke mer enn det som står i urtebøkene mine, og teksten i den "gamle" er særdeles artige synes jeg-- og det synes dere også ser det ut som...
    Mange av dere undrer og kommer med spørsmål jeg slett ikke er i stand til å svare på.Den som først finner et brukbart svar, får legge det ut for alle...
    Kommer tilbake ved neste korsvei. Ha det godt så lenge. Stor klem fra meg ❀

    SvarSlett
  2. Nammi:):)

    Tusen hjertelig takk for nydelig premie:)

    Klem Lise

    SvarSlett
  3. Hei :) den så kjempe god ut... kan vell ikke akkurat spise slikt jeg nå da.. men okke som... god så den nå ut i alle fall.. he tatt vare på oppskriften.. kan være godt å ha.

    Ha en fin mandag.

    SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)