onsdag 23. juni 2010

Like sterk som Pippi!

Jeg er ganske tøff, men ikke så tøff at jeg tørr å bruke motorsag, derimot er jeg omtrent like sterk som Pippi;) For med en mann som har mer enn nok å gjøre, og som selvsagt ikke ser det samme som meg til enhver tid, må en innimellom ta tak i en del saker selv, eller som i dette tilfelle sagen.....
Den gode, gammeldagse håndsagen:) Jeg saget og saget, og minstejenta sto å så på. 
I kveld har hun fortalt at mamma bare skubba ned treet istedenfor å sage det siste som sto igjen.
 Rundt hagen vår var det den gangen vi kjøpte og flyttet hit anlagt en rekke, mer som en L, med bjørk. De er ganske flotte som le mot vær og vind, men akk så digre de har blitt! Og så har jeg pollenallergi også da. Nå som verandaen er omtrent tre ganger så stor som når vi flyttet inn, merkes det i tillegg at disse trærne er en uting. Og så anla vi trappen slik at det ene treet skulle måtte vike plass, det har bare ikke skjedd. Mange av de andre trærne er også blitt borte, faktisk på samme måte som dagens tre, hihi, gjort er gjort sies det;)
Og denne gangen kommer jeg heller ikke til å angre, tror faktisk gubben også kommer til å bli fornøyd! Selv kjøkkenen ble lysere når treet fallt, stua ble i allefall ekstremt lys, for ikke snakke om go'plassen min på verandaen!! Nå har jeg enda en unnskyldning for mitt neste prosjekt;) Og når det gjelder porten, så skal den gjøres ferdig og males snart;)

3 kommentarer:

 1. Dæshken, døkti' du e! Jeg er imponert :) Kan tenke meg at det hadde en del å si for lyset inne. Ikke dumt, ikke dumt.

  SvarSlett
 2. Dyktig Veronika, veldig dyktig! =)

  Flott tomt og hus dere har, stor plass! =)

  SvarSlett
 3. Sta som et esel er en egenskap ved meg selv som jeg setter veldig stor pris på skjønner dere, hihi.

  SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)