tirsdag 20. juli 2010

De sa jeg kom til å få rester.....

I går feiret vi eldstejenta og pappa'n i huset som begge er julibarn! Riktignok har de bursdag 3. og 4. juli, men vi skulle dra på ferie 5. juli så vi utsatte det. I tillegg hadde jo jenta selv ei plan om å få kjøpt kakepynt i Danmark;) Vi fant litt, men vi var ikke på shoppingferie tydeligvis, hihi. 
I går var det som sagt familien som var samlet, både den nære og den utvidede familien vår. Vi er jo så heldig å ha en reservefamilie:) Vi serverte pastagryte med salat og hjemmebakt loff, og etterpå ble det kaker! Og etterhvert som jeg tok frem kake etter kake fra kjøleskapet hørte jeg "herremin" og "du tror jo ikke på vel". Vel, det skal sies at jeg kjenner familien min og deres kakemager! 
 Og de som sa jeg kom til å få rester... De fikk helt riktig!!!
Og dette var det jeg skulle tilby dem som var invitert på resteselskap i dag..... 
 Vel det så jeg som en umulighet, for jeg innehar ikke de samme egenskapene som visse andre når det gjelder å mette mange på lite. Så da ble det kakebakst i dag også;) Og den kaken ble det også bare litt igjen av- godt smakte den i allefall!

6 kommentarer:

 1. Godt jeg ikke kom da, for da hadde det nok ikke vært noe igjen ;)

  SvarSlett
 2. Takk for hyggelig melding, det så ut som hos oss..kakemonser alle sammen..jeg tror jeg burde vært på abc innlegget ditt. men så det ikke..men det var barnbarn hos meg.. bare sort hvitt baby bilde var min nå døde sønn. men vakre er/var de som barn flest . hilsen et juli barn..som sjelden feierer sin dag..alle er på ferie , men så holder vi oss godt også;O) HA en fin juli videre..jeg får se om jeg finner abc..

  SvarSlett
 3. Hei Veronika :)

  oii her var det mye kaker.. men det er nå godt å se at det er ikke bare her det er mye kaker viss vi skal feire noe... og heller ikke her i huset blir det mye kaker igjen etter selskap..

  Ha en fin dag, kos deg og nyt dagene.. selv om vi sikkert begge kunne tenkt oss litt bedre vær..

  Klem

  SvarSlett
 4. Hehehe, slik er min familie også. De okker og stønner når de ser hva vi har bakt til de kommer på slike tilstelninger. Og fraser som "dere tror virkelig ikke på velstand" blir kjentatt til det kjedsommelige... Men blir det så mye som en smule igjen tror du? Nee-ei du, det er heller sjelden ;))

  Det kakebordet ditt gav meg foresten vann i munnen, det så bare så lekkert ut :)

  SvarSlett
 5. Å herlighet nå fikk jeg akutt lyst på kake nå da...bake i dag da kanskje:) Er hvertfall været til det, sommer blir det ikke i år tror jeg, bare noen dager nå å da:/

  Tydelig at kakene dine falt i smak da:)

  Ha en finfin dag:)

  Klem Ea

  SvarSlett
 6. Nå måtte jeg faktisk fram med smekke her, til meg selv...

  Sååååååååååå mange deilige kaker!! I alle dager!!

  Nå vet jeg hvor jeg skal feire bursdagen min neste år... Hihihihihi!

  SvarSlett

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)