tirsdag 20. juli 2010

Kloss på kloss

En dag av ferien vår ble tilbragt i Legoland:) Oh store paradis for legobyggeentusiaster! Her var det mye flott å se, helt utrolig hvor mye de har bygd opp der. Disse små trærne som var overalt fasinerte mamma'n;) Og så mye som fanget barnas interesse, selv lillebror var ganske så fasinert. Vi kom vel til parken rundt klokka 11, var ca en time å kjøre fra Århus. Vi tok legotoget gjennom en del av parken før vi tok fatt på runden. Merkelig nok gikk vi litt i sirkel først før vi fikk overtalt jentene til å prøve å finne noe mer.
Mange plasser var det kø, kø og atter kø. Først og fremst var det tendens til kø fordi det var masse folk, men også fordi ikke alle attraksjonene ble fylt opp helt før de startet:( Jeg og minstejenta sto i kø lenge for å prøve brannbilene, men det ble bare oss to som ble tildelt en bil, det til tross for masse folk. Mulig de var redde for å blande folk, eller kanskje vi så skumle ut der vi kom;) Vi forlot parken litt over 20, og timene fra klokka 18 var koselig de! Da var det lite kø, og vi kunne gå rett ombord på masse aktiviteter!
Lillebror fikk også delta på en del i miniputtland, og for en glede for en liten pjokk!! Vi kjørte små fly i karusell, vi tok en liten larve høyt over bakken, vi tok tog gjennom miniputtland, og lillebror smilte bredt:-D Har selvsagt ikke bilder av lillebror når han fikk gjøre morsomme sprell... Men to andre koste seg også masse!
Som vanlig på en slik dag så fikk lillebror sove når han følte for det;)


Fra oss får parken terningkast
Minus på grunn av masse kø.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at nettopp du stakk innom bloggen min, håper du har hatt en flott opplevelse:)